Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Mart 2020 #1 Bana gönderilen bir yanıtı göremiyorum, başka hesaba girip bakmayı da denedim. Nedenini bilen var mı?
Bana gönderilen bir yanıtı göremiyorum, başka hesaba girip bakmayı da denedim. Nedenini bilen var mı?
Çözüm BerzerkFrost 8 Mart 2020 Jiw dedi: Bana gönderilen bir yanıtı göremiyorum, başka hesaba girip bakmayı da denedim. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yanıtı gönderen kişi hesabını telefonla onaylatmadıysa spam olarak kabul edilip görülmüyor. Güvenlik veya gizlilik ayarlarından bunu kapatabilirsin.
Jiw dedi: Bana gönderilen bir yanıtı göremiyorum, başka hesaba girip bakmayı da denedim. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yanıtı gönderen kişi hesabını telefonla onaylatmadıysa spam olarak kabul edilip görülmüyor. Güvenlik veya gizlilik ayarlarından bunu kapatabilirsin.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 8 Mart 2020 #2 Jiw dedi: Bana gönderilen bir yanıtı göremiyorum, başka hesaba girip bakmayı da denedim. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yanıtı gönderen kişi hesabını telefonla onaylatmadıysa spam olarak kabul edilip görülmüyor. Güvenlik veya gizlilik ayarlarından bunu kapatabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Jiw dedi: Bana gönderilen bir yanıtı göremiyorum, başka hesaba girip bakmayı da denedim. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yanıtı gönderen kişi hesabını telefonla onaylatmadıysa spam olarak kabul edilip görülmüyor. Güvenlik veya gizlilik ayarlarından bunu kapatabilirsin.
KS KS Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Mart 2020 #3 BerzerkFrost dedi: Yanıtı gönderen kişi hesabını telefonla onaylatmadıysa spam olarak kabul edilip görülmüyor. Güvenlik veya gizlilik ayarlarından bunu kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözüldü sorunum, teşekkürler. Artı 0 Eksi
BerzerkFrost dedi: Yanıtı gönderen kişi hesabını telefonla onaylatmadıysa spam olarak kabul edilip görülmüyor. Güvenlik veya gizlilik ayarlarından bunu kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çözüldü sorunum, teşekkürler.