Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 1 Haziran 2019 #1 Resimde gördüğünüz gibi yanıtların gözükmemesinin sebebi nedir? Eskiden vardı ama bu kadar sık değildi şimdi her yerde var.
Resimde gördüğünüz gibi yanıtların gözükmemesinin sebebi nedir? Eskiden vardı ama bu kadar sık değildi şimdi her yerde var.
Göklerden Gelen Kod Decapat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 173 1 Haziran 2019 #2 Bende çok merak ediyorum, twitter kullanıcısı değilim. Acaba profil tercihlerinden dolayı olabilir mi? Bu kadar çok kişi mesajını silmez. Artı 0 Eksi
Bende çok merak ediyorum, twitter kullanıcısı değilim. Acaba profil tercihlerinden dolayı olabilir mi? Bu kadar çok kişi mesajını silmez.
teodan Kilopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 221 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Haziran 2019 #3 Herkes yaşıyor bu sorunu ben de dahil. Çözülür diye bekliyoruz. Artı 0 Eksi
KS KS Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 1 Haziran 2019 #4 Göklerden Gelen Kod dedi: Bende çok merak ediyorum, twitter kullanıcısı değilim. Acaba profil tercihlerinden dolayı olabilir mi? Bu kadar çok kişi mesajını silmez. Genişletmek için tıkla... O kişilerin hesabı kilitli veya beni engellemiş olabilir diyeceğim de o kadar da olmaz yani neredeyse 10 yanıttan 6'sı böyle. teodan dedi: Herkes yaşıyor bu sorunu ben de dahil. Çözülür diye bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Herkes yaşıyorsa Twitter bu konuda niye açıklama yapmıyor? Yaklaşık 3-4 ay öncesine kadar yoktu bu kadar. Artı 0 Eksi
Göklerden Gelen Kod dedi: Bende çok merak ediyorum, twitter kullanıcısı değilim. Acaba profil tercihlerinden dolayı olabilir mi? Bu kadar çok kişi mesajını silmez. Genişletmek için tıkla... O kişilerin hesabı kilitli veya beni engellemiş olabilir diyeceğim de o kadar da olmaz yani neredeyse 10 yanıttan 6'sı böyle. teodan dedi: Herkes yaşıyor bu sorunu ben de dahil. Çözülür diye bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Herkes yaşıyorsa Twitter bu konuda niye açıklama yapmıyor? Yaklaşık 3-4 ay öncesine kadar yoktu bu kadar.