NorthTribale Decapat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar uzun zaman önce, Twitter'da PKK'lı içerikleri olan bir adama doyasıya kadar sövmüştüm.Sonra Twitter bey bana güzelinden bir ban çakmış.70 tane hesap açmama rağmen hesaplara girerken direk banlanıyorum. Acaba kaldırma yöntemi vs var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2021
Arkadaşlar uzun zaman önce, Twitter'da PKK'lı içerikleri olan bir adama doyasıya kadar sövmüştüm.Sonra Twitter bey bana güzelinden bir ban çakmış.70 tane hesap açmama rağmen hesaplara girerken direk banlanıyorum. Acaba kaldırma yöntemi vs var mıdır?
Lethal Blows Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 424 Çözümler 5 Yer Piltover Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2021 #2 Bildiğim kadarıyla Twitter'a sadece SMS yoluyla kayıt yapılıyor. Twitter kullanmayan bir aile bireyinin telefon numarası ile kayıt olabilirsin.
Bildiğim kadarıyla Twitter'a sadece SMS yoluyla kayıt yapılıyor. Twitter kullanmayan bir aile bireyinin telefon numarası ile kayıt olabilirsin.
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.876 Çözümler 40 15 Kasım 2021 #3 Twitter'da ip ban yeniyor mu bilmiyorum ama VPN ile denemenizi tavsiye ederim. Ama kaliteli VPN olsun yoksa sonuç aynı olabiliyor
Twitter'da ip ban yeniyor mu bilmiyorum ama VPN ile denemenizi tavsiye ederim. Ama kaliteli VPN olsun yoksa sonuç aynı olabiliyor
Lethal Blows Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 424 Çözümler 5 Yer Piltover Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2021 #4 Sizin telefon numaranızı banlamışlardır büyük ihtimalle dediğim gibi farklı bir telefon numarası ile deneyin sorun çözülecektir.
Sizin telefon numaranızı banlamışlardır büyük ihtimalle dediğim gibi farklı bir telefon numarası ile deneyin sorun çözülecektir.
NorthTribale Decapat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #5 Yok maalesef zaten.Numaraniz başka hesapta kullanılıyor diyo öyle kalıyor.Anneminkini kullanınca da bir süre sonra banliyor
Yok maalesef zaten.Numaraniz başka hesapta kullanılıyor diyo öyle kalıyor.Anneminkini kullanınca da bir süre sonra banliyor
Vaazs Picopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Döviz 15 Kasım 2021 #6 Format at, modemi resetle ve yeni mail veya numara ile kayıt ol hiçbir şey olmaz.