Twitter'da hesap eklerken ''Bir sorun oldu daha sonra tekrar dene'' hatası

httpsemre

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Ben iki tane twitter hesabı kullanmak istiyorum ancak bir tane hesap açtıktan sonra ikincisini ekleyemiyorum. Eklemeye çalıştığım zaman "bir sorun oldu daha sonra tekrar dene" gibisinden bir ibare alıyorum. Ticket da attım geri dönüş alamadım, yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından yenilikler geliyor diye biliyorum. Büyük ihtimal düzenlemeler mevcut. Şimdi ise Cardano kurucusu Hoskinson'da tartışmaya katılmış görünüyor. kriptokoin.com/muska-seslenildi-2-altcoin-kar-getirir/ Hoskinson'a göre ADA ve DOGE Twitter adına önemli altcoinlerden.

Merhaba,

Ben iki tane Twitter hesabı kullanmak istiyorum ancak bir tane hesap açtıktan sonra ikincisini ekleyemiyorum. Eklemeye çalıştığım zaman "bir sorun oldu daha sonra tekrar dene" gibisinden bir ibare alıyorum. Ticket da attım geri dönüş alamadım, yardımcı olursanız sevinirim

Hocam mobil veri ile deneyin bende olmuştu mobil veri ile.

Hocam mobil veri ile deneyin bende olmuştu mobil veri ile.
Olmadi :/

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından yenilikler geliyor diye biliyorum. Büyük ihtimal düzenlemeler mevcut. Şimdi ise Cardano kurucusu Hoskinson'da tartışmaya katılmış görünüyor. kriptokoin.com/muska-seslenildi-2-altcoin-kar-getirir/ Hoskinson'a göre ADA ve DOGE Twitter adına önemli altcoinlerden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı