theFaceless Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 1.306 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Budapeşte 18 Nisan 2022 #1 Merhaba, Twitter üzerindeki videoların hiçbir oynatılmıyor, farklı tarayıcılarda denedim ancak onlarda da aynı durum var. Nasıl çözebilirim bu durumu? Tarayıcıyı sıfırladım yine çözüm olmadı, gerçi diğer tarayıcılarda da açılmıyor sıfırlamamın bir anlamı yoktu ama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sorunu çözdü. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2022
Merhaba, Twitter üzerindeki videoların hiçbir oynatılmıyor, farklı tarayıcılarda denedim ancak onlarda da aynı durum var. Nasıl çözebilirim bu durumu? Tarayıcıyı sıfırladım yine çözüm olmadı, gerçi diğer tarayıcılarda da açılmıyor sıfırlamamın bir anlamı yoktu ama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video sorunu çözdü.
WhatsTheMatter Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 873 Çözümler 1 18 Nisan 2022 #2 Aynı sorunu yaşadım ve aynı video sayesinde çözdüm. Birkaç saat önce aynı konuyu açmıştım hatta :=) Twitter videoları oynatmıyor Yükleme işareti dönüp duruyor. Ama YouTube'da ve Facebook'ta falan sorun yok. Codec'i falan güncelledim, bazı uzantıları devre dışı bıraktım yine aynı. Cihazım masaüstü. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Aynı sorunu yaşadım ve aynı video sayesinde çözdüm. Birkaç saat önce aynı konuyu açmıştım hatta :=) Twitter videoları oynatmıyor Yükleme işareti dönüp duruyor. Ama YouTube'da ve Facebook'ta falan sorun yok. Codec'i falan güncelledim, bazı uzantıları devre dışı bıraktım yine aynı. Cihazım masaüstü. www.technopat.net