Leux48 Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 Merhaba Twitter'da bazı hesapları takip etmeme rağmen takip ediyor gözüküyorum. Bu hesapları kesinlikle ben takip etmedim ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024
Merhaba Twitter'da bazı hesapları takip etmeme rağmen takip ediyor gözüküyorum. Bu hesapları kesinlikle ben takip etmedim ne yapmalıyım?
Chawro Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #2 Leux48 dedi: Merhaba Twitter'da bazı hesapları takip etmeme rağmen takip ediyor gözüküyorum. Bu hesapları kesinlikle ben takip etmedim ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2371297 Genişletmek için tıkla... Bir garantiye al derim. Şifreni değiştir.
Leux48 dedi: Merhaba Twitter'da bazı hesapları takip etmeme rağmen takip ediyor gözüküyorum. Bu hesapları kesinlikle ben takip etmedim ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2371297 Genişletmek için tıkla... Bir garantiye al derim. Şifreni değiştir.
Leux48 Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #3 Chawro dedi: Bir garantiye al derim. Şifreni değiştir. Genişletmek için tıkla... değiştirdim şu an.
A Adurta Centipat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #4 Leux48 dedi: Merhaba Twitter'da bazı hesapları takip etmeme rağmen takip ediyor gözüküyorum. Bu hesapları kesinlikle ben takip etmedim ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2371297 Genişletmek için tıkla... Zamanında bazı sitelere Twitter'in ile giriş yapmış isen ondan kaynaklanabilir.
Leux48 dedi: Merhaba Twitter'da bazı hesapları takip etmeme rağmen takip ediyor gözüküyorum. Bu hesapları kesinlikle ben takip etmedim ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2371297 Genişletmek için tıkla... Zamanında bazı sitelere Twitter'in ile giriş yapmış isen ondan kaynaklanabilir.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.650 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #5 Leux48 dedi: Merhaba Twitter'da bazı hesapları takip etmeme rağmen takip ediyor gözüküyorum. Bu hesapları kesinlikle ben takip etmedim ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2371297 Genişletmek için tıkla... Hesap erişimlerini kontrol et.
Leux48 dedi: Merhaba Twitter'da bazı hesapları takip etmeme rağmen takip ediyor gözüküyorum. Bu hesapları kesinlikle ben takip etmedim ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 2371297 Genişletmek için tıkla... Hesap erişimlerini kontrol et.
Leux48 Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #6 Adurta dedi: Zamanında bazı sitelere Twitter'in ile giriş yapmış isen ondan kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Bazı siteler vardı erişimi kaldırdım onların az önce Ersin Zr dedi: Hesap erişimlerini kontrol et. Genişletmek için tıkla...
Adurta dedi: Zamanında bazı sitelere Twitter'in ile giriş yapmış isen ondan kaynaklanabilir. Genişletmek için tıkla... Bazı siteler vardı erişimi kaldırdım onların az önce Ersin Zr dedi: Hesap erişimlerini kontrol et. Genişletmek için tıkla...