Twitter'da tamamen anonim kalmak

sabaholmadan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki Türkiye'de yoğun bir data sızıntısı var. Anonim hesaplar bile ifşalanabiliyor ya da basit hakaret ettiği için dava yiyebiliyor. Bunlardan kaçınmak için formül var mı? Şu an Surfshark VPN + tor ile Twitter hesabı açmak istiyorum, sürekli bu yöntemlerle giriş yapacağım fakat mail adresi açamıyorum, çünkü PC tarayıcıları üzerinden hesap yaratmaya çalışınca telefon numarası istiyor. Sizce Tor + Surfshark VPN ile Twitter'da anonimlik mümkün müdür? Twitter açtığım mail adresini telefondan açsam (o şekilde numara istemiyor) anonimliğime zeval gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anonim kalma konusunda bilgim yok fakat BlueStacks kullanarak dün 5-6 mail hesabı aldım hiç birinde numara istemedi. Belki işine yarar.

Bence anonim kalman mümkün değil. Email konusuna gelecek olursak X.com ProtonMail ya da Tutanota Mail'i kabul ediyorsa onları tercih edebilirsin, yine de anonim kalman mümkün olmaz bence.

Tails OS kullanın ve evinizde planınızı uygulamayın.

Neden kalınamasın? Tor+VPN+temp mail kombinasyonu ile bence kalınabilir.

Toplumsal devrim yapmayacaksa tabii.

Twitter'ın 2022'de .onion sitesi varmış bu sene sertifikayı yenilememişler ve kapanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…