Yahu gereksiz tepki vermeye ne gerek var? Tek kelime akımı diye okurken iki kelimelik mesajı karşımıza çıktı şaşırdık. Mesaj vermeye çalışması akımın dışına çıktığı gerçeğini değiştirmiyor.
Yahu gereksiz tepki vermeye ne gerek var? Tek kelime akımı diye okurken iki kelimelik mesajı karşımıza çıktı şaşırdık. Mesaj vermeye çalışması akımın dışına çıktığı gerçeğini değiştirmiyor.
Dediğim gibi tek kelime akımına iki kelime yazdığı için şaşırdık, gelmişsiniz beyninizi kullansanız anlarsınız diyorsunuz. Hem niye takılmayalım? Ya da bu konu da niye takılmayalım özelliği ne bu konunun?
Dediğim gibi tek kelime akımına iki kelime yazdığı için şaşırdık, gelmişsiniz beyninizi kullansanız anlarsınız diyorsunuz. Hem niye takılmayalım? Ya da bu konu da niye takılmayalım özelliği ne bu konunun?
Muhalefetsiz siyaset olmaz zaten ancak Türkiye'de muhalefetten çok düşmanlık ve kin var o ona laf ediyor diğeri çıkıyor ona cevap veriyor bireysel tartışmadan başka bir şey yok yani böyle de siyaset olmaz. Benim demek istediğim şu şimdi X siyasetçisinin X projesi var bu proje ne kadar mantıklı olursa olsun Y siyasetçisi çıkıp doğru bulmadığını söylüyor meclis tek taraflı yürüyor muhalefet dediğiniz siyasetçilerin çoğu iktidarın yancısı zaten.
Anlamadım, hem çalışıyorum hem bin türlü şey var kafamda, ilk bakışımda anlayamayıp buraya yazdım. Saçma sapan tepki vermeyip burada bunu demek istemiş yazmak çok mu zor?