Berkay Keskin22 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 6 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar selam Twitter hesabımda cevap verdiğim tweetlerin gözükmesini istemiyorum nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar selam Twitter hesabımda cevap verdiğim tweetlerin gözükmesini istemiyorum nasıl yapabilirim?
rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #2 Berkay Keskin22 dedi: Arkadaşlar selam Twitter hesabımda cevap verdiğim tweetlerin gözükmesini istemiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabınızı gizlerseniz, sizi takip etmeyenler cevaplarınızı göremezler.
Berkay Keskin22 dedi: Arkadaşlar selam Twitter hesabımda cevap verdiğim tweetlerin gözükmesini istemiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabınızı gizlerseniz, sizi takip etmeyenler cevaplarınızı göremezler.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.264 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 6 Ocak 2022 #3 Ayarlardan hesabını gizleyebilirsin. İsminin yanında bir kilit sembolü oluşur ve seni takip etmeyenler tweetlerini de göremezler.
Ayarlardan hesabını gizleyebilirsin. İsminin yanında bir kilit sembolü oluşur ve seni takip etmeyenler tweetlerini de göremezler.