E eming Picopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Bahsetmiş olduğum konu: Twitter'da paylaşılan videoya tıklandığında mobilden ve masaüstünden siteye yönlendiriliyor. Bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum, yardımcı olabilecek birisi var mıdır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bahsetmiş olduğum konu: Twitter'da paylaşılan videoya tıklandığında mobilden ve masaüstünden siteye yönlendiriliyor. Bunun nasıl yapıldığını merak ediyorum, yardımcı olabilecek birisi var mıdır? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 12 Mart 2023 #2 İlgili içerik link olarak Twitter'a koyuluyor. Ardından Twitter botları siteye gidip ilgili içeriği çekiyor. Siz tıkladığınız zaman o siteye gidiyorsunuz.
İlgili içerik link olarak Twitter'a koyuluyor. Ardından Twitter botları siteye gidip ilgili içeriği çekiyor. Siz tıkladığınız zaman o siteye gidiyorsunuz.
E eming Picopat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #3 300319 dedi: İlgili içerik link olarak Twitter'a koyuluyor. Ardından Twitter botları siteye gidip ilgili içeriği çekiyor. Siz tıkladığınız zaman o siteye gidiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... bunu yapmayı biliyor musun?
300319 dedi: İlgili içerik link olarak Twitter'a koyuluyor. Ardından Twitter botları siteye gidip ilgili içeriği çekiyor. Siz tıkladığınız zaman o siteye gidiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... bunu yapmayı biliyor musun?
Y yankie11 Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #4 Yapmayı bilen varmı takip 300319 dedi: İlgili içerik link olarak Twitter'a koyuluyor. Ardından Twitter botları siteye gidip ilgili içeriği çekiyor. Siz tıkladığınız zaman o siteye gidiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu bana yapar mısın 300319 dedi: İlgili içerik link olarak Twitter'a koyuluyor. Ardından Twitter botları siteye gidip ilgili içeriği çekiyor. Siz tıkladığınız zaman o siteye gidiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yapabilir misiniz peki?
Yapmayı bilen varmı takip 300319 dedi: İlgili içerik link olarak Twitter'a koyuluyor. Ardından Twitter botları siteye gidip ilgili içeriği çekiyor. Siz tıkladığınız zaman o siteye gidiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu bana yapar mısın 300319 dedi: İlgili içerik link olarak Twitter'a koyuluyor. Ardından Twitter botları siteye gidip ilgili içeriği çekiyor. Siz tıkladığınız zaman o siteye gidiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yapabilir misiniz peki?