4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.296 Makaleler 4 Çözümler 29 19 Temmuz 2024 #11 Bir şey olmaz denendi onaylandı.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 19 Temmuz 2024 #12 Malware.AI dedi: Google'da önemli bilgileriniz yoksa veya üşenmiyorsanız silin yeniden yükleyin. Dediğim gibi problem olacağını sanmıyorum ancak siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam neyi sileyim? Ek olarak mobil olarak Kaspersky,ESET,BitDefender,Avira hepsine tarattım bir şey çıkmadı. 484334 dedi: Bir şey olmaz denendi onaylandı. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin konuyu okudum da siz biraz abartmışsınız Malware.AI dedi: Google'da önemli bilgileriniz yoksa veya üşenmiyorsanız silin yeniden yükleyin. Dediğim gibi problem olacağını sanmıyorum ancak siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam önemli bir şeyim yok da e okul var kardeşimin TC ,seri no falan istiyordu sanırım e okul mobilde.
Malware.AI dedi: Google'da önemli bilgileriniz yoksa veya üşenmiyorsanız silin yeniden yükleyin. Dediğim gibi problem olacağını sanmıyorum ancak siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam neyi sileyim? Ek olarak mobil olarak Kaspersky,ESET,BitDefender,Avira hepsine tarattım bir şey çıkmadı. 484334 dedi: Bir şey olmaz denendi onaylandı. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin konuyu okudum da siz biraz abartmışsınız Malware.AI dedi: Google'da önemli bilgileriniz yoksa veya üşenmiyorsanız silin yeniden yükleyin. Dediğim gibi problem olacağını sanmıyorum ancak siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam önemli bir şeyim yok da e okul var kardeşimin TC ,seri no falan istiyordu sanırım e okul mobilde.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #13 Exsa dedi: Hocam neyi sileyim? Ek olarak mobil olarak Kaspersky,ESET,BitDefender,Avira hepsine tarattım bir şey çıkmadı. Hocam sizin konuyu okudum da siz biraz abartmışsınız Genişletmek için tıkla... Tamam zaten hepsini taratmışsanız bir şey olmaz. Chrome'i silip yükleyin demek istemiştim.
Exsa dedi: Hocam neyi sileyim? Ek olarak mobil olarak Kaspersky,ESET,BitDefender,Avira hepsine tarattım bir şey çıkmadı. Hocam sizin konuyu okudum da siz biraz abartmışsınız Genişletmek için tıkla... Tamam zaten hepsini taratmışsanız bir şey olmaz. Chrome'i silip yükleyin demek istemiştim.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 19 Temmuz 2024 #14 Malware.AI dedi: Tamam zaten hepsini taratmışsanız bir şey olmaz. Chrome'i silip yükleyin demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek yok da benim kafa bilgisayarımda da kimse konumu görmüyor
Malware.AI dedi: Tamam zaten hepsini taratmışsanız bir şey olmaz. Chrome'i silip yükleyin demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek yok da benim kafa bilgisayarımda da kimse konumu görmüyor
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #15 Exsa dedi: Hocam gerek yok da benim kafa bilgisayarımda da kimse konumu görmüyor Genişletmek için tıkla... Etiketlerseniz bakabilirim.
Exsa dedi: Hocam gerek yok da benim kafa bilgisayarımda da kimse konumu görmüyor Genişletmek için tıkla... Etiketlerseniz bakabilirim.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 19 Temmuz 2024 #16 Malware.AI dedi: Etiketlerseniz bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam etiketliyorum hemen. Bu arada e okul var ya telefonda bir sıkıntı çıkmaz di mi TC,seri no vs den.
Malware.AI dedi: Etiketlerseniz bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam etiketliyorum hemen. Bu arada e okul var ya telefonda bir sıkıntı çıkmaz di mi TC,seri no vs den.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #17 Exsa dedi: Hocam etiketliyorum hemen. Bu arada e okul var ya telefonda bir sıkıntı çıkmaz di mi TC,seri no vs den. Genişletmek için tıkla... TC kimliğinizi 12 yaşında çocukta bulabiliyor. Problem olmaz.
Exsa dedi: Hocam etiketliyorum hemen. Bu arada e okul var ya telefonda bir sıkıntı çıkmaz di mi TC,seri no vs den. Genişletmek için tıkla... TC kimliğinizi 12 yaşında çocukta bulabiliyor. Problem olmaz.
Exsa Decipat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 2.221 Çözümler 4 19 Temmuz 2024 #18 Malware.AI dedi: TC kimliğinizi 12 yaşında çocukta bulabiliyor. Problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam TC tamam da seri no önemli diyorlar.
Malware.AI dedi: TC kimliğinizi 12 yaşında çocukta bulabiliyor. Problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam TC tamam da seri no önemli diyorlar.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #19 Bir şey olsaydı olurdu zaten. +18 site yapan bir adam niye sizin eokulunuza girsin ayrıca veya TC kimliğinizle ne yapsın? Adam Türk bile değil büyük ihtimalle. Exsa dedi: Hocam TC tamam da seri no önemli diyorlar. Genişletmek için tıkla...
Bir şey olsaydı olurdu zaten. +18 site yapan bir adam niye sizin eokulunuza girsin ayrıca veya TC kimliğinizle ne yapsın? Adam Türk bile değil büyük ihtimalle. Exsa dedi: Hocam TC tamam da seri no önemli diyorlar. Genişletmek için tıkla...
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.657 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #20 @Exsa linke tıkladıktan sonra herhangi bir şey indirmediysen yahut linkte çıkan yerlere şifreni girmediysen sorun olacağını düşünmüyorum.
@Exsa linke tıkladıktan sonra herhangi bir şey indirmediysen yahut linkte çıkan yerlere şifreni girmediysen sorun olacağını düşünmüyorum.