Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Bu kisitlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Doğrulanmış hesaplar 6000. Doğrulanmamış hesaplar 600. Yeni hesaplar ise 300 tweet görüntüleyebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
Bu kisitlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Doğrulanmış hesaplar 6000. Doğrulanmamış hesaplar 600. Yeni hesaplar ise 300 tweet görüntüleyebilir.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 Umut Nas dedi: Bu kisitlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Doğrulanmış hesaplar 6000. Doğrulanmamış hesaplar 600. Yeni hesaplar ise 300 tweet görüntüleyebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım. Günlük mü bu görüntüleme?
Umut Nas dedi: Bu kisitlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Doğrulanmış hesaplar 6000. Doğrulanmamış hesaplar 600. Yeni hesaplar ise 300 tweet görüntüleyebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım. Günlük mü bu görüntüleme?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.359 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #3 Adam 44 Milyar Dolar verdiği platformu elitler kulübüne çevirmeye kararlı. Yakında paralı hesap seçenekleri de görürüz.
Adam 44 Milyar Dolar verdiği platformu elitler kulübüne çevirmeye kararlı. Yakında paralı hesap seçenekleri de görürüz.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 1 Temmuz 2023 #4 Bundan daha saçma bir olay görmedim.
5 525773 Decapat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 318 Çözümler 1 1 Temmuz 2023 #5 Umut Nas dedi: Bu kisitlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Doğrulanmış hesaplar 6000. Doğrulanmamış hesaplar 600. Yeni hesaplar ise 300 tweet görüntüleyebilir. Genişletmek için tıkla... Olası bir deprem gibi bir aktivitede insanlar Twitter kullanmıyorsa yeni hesap açıp yardımcı olurken misal sıkıntı yaşayabilir ama gidip de doğrularsa hızlıca hesabı bu da bazıları için karmaşık gelebilir düşündürüücü.
Umut Nas dedi: Bu kisitlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Doğrulanmış hesaplar 6000. Doğrulanmamış hesaplar 600. Yeni hesaplar ise 300 tweet görüntüleyebilir. Genişletmek için tıkla... Olası bir deprem gibi bir aktivitede insanlar Twitter kullanmıyorsa yeni hesap açıp yardımcı olurken misal sıkıntı yaşayabilir ama gidip de doğrularsa hızlıca hesabı bu da bazıları için karmaşık gelebilir düşündürüücü.
Herkus Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 60 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner 1 Temmuz 2023 #6 Bana biraz gereksiz ve saçma geldi açıkçası, kullanıcı kaybı yaşayacağını düşünüyorum ama bu durumun Elon Musk'ın umurunda olacağını sanmıyorum.
Bana biraz gereksiz ve saçma geldi açıkçası, kullanıcı kaybı yaşayacağını düşünüyorum ama bu durumun Elon Musk'ın umurunda olacağını sanmıyorum.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.487 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 1 Temmuz 2023 #7 Aşırı saçma olmuş.
Herkus Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 60 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner 1 Temmuz 2023 #8 M3HM3TY dedi: Nasıl yani anlamadım. Günlük mü bu görüntüleme? Genişletmek için tıkla... Evet, günlük belirtilen kadar tweet görüntüleyebileceğiz sanırım.
M3HM3TY dedi: Nasıl yani anlamadım. Günlük mü bu görüntüleme? Genişletmek için tıkla... Evet, günlük belirtilen kadar tweet görüntüleyebileceğiz sanırım.
Emoji_Pati Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 160 1 Temmuz 2023 #9 Umut Nas dedi: Bu kisitlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Doğrulanmış hesaplar 6000. Doğrulanmamış hesaplar 600. Yeni hesaplar ise 300 tweet görüntüleyebilir. Genişletmek için tıkla... Elonun Son Çırpınışları.. Bu Arada Modlu Twitter Sahipleri Bu Kısıtlamadan Etkilenmiyor. Tabi 600 Twitle Etkileşime Geçmedikleri Sürece.
Umut Nas dedi: Bu kisitlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Doğrulanmış hesaplar 6000. Doğrulanmamış hesaplar 600. Yeni hesaplar ise 300 tweet görüntüleyebilir. Genişletmek için tıkla... Elonun Son Çırpınışları.. Bu Arada Modlu Twitter Sahipleri Bu Kısıtlamadan Etkilenmiyor. Tabi 600 Twitle Etkileşime Geçmedikleri Sürece.
Raxsic Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #10 Yeni uygulama yaparlar bu iş fazla yürümez diye düşünüyorum.