lubbockk Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar tweet atılmıyor, You are over the daily limit for sending tweets. Bunu diyor.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.983 Makaleler 4 Çözümler 20 9 Şubat 2023 #2 Günlük limiti aşmışsın ama 2400 tane tweeti 1 saatte nasıl attın onu bilmiyorum işte.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 9 Şubat 2023 #3 Kimse atamıyor. BTK yüzünden becereksiz hainler.
Nuteramiruku Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Antalya, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 Tweet gönderme günlük limitini aşmışsın. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
lubbockk Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #5 Itechin.g dedi: Günlük limiti aşmışsın ama 2400 tane tweeti 1 saatte nasıl attın onu bilmiyorum işte. Genişletmek için tıkla... Dostum keyfi değil tamamen RT attım ama 2.4K tweet rtlemedim. Genel bir sorunmuş TR'de tweet atabilen yok. Lawien dedi: Kimse atamıyor. BTK yüzünden becereksiz hainler. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş şimdi Jahrein'in yayında Jahrein de atamadı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
Itechin.g dedi: Günlük limiti aşmışsın ama 2400 tane tweeti 1 saatte nasıl attın onu bilmiyorum işte. Genişletmek için tıkla... Dostum keyfi değil tamamen RT attım ama 2.4K tweet rtlemedim. Genel bir sorunmuş TR'de tweet atabilen yok. Lawien dedi: Kimse atamıyor. BTK yüzünden becereksiz hainler. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş şimdi Jahrein'in yayında Jahrein de atamadı.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 9 Şubat 2023 #6 İleri tarihe ayarla twitleri öyle atılıyor. Jaho ileri tarihe ayarlayıp attı bir şekilde.
lubbockk Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #7 Bir sorun var mesajlara da girilmiyor. Lawien dedi: İleri tarihe ayarla twitleri öyle atılıyor. Jaho ileri tarihe ayarlayıp attı bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Evet en mantıklısı ama ciddi bir sıkıntı var çok kötü oldu, sonuçta tweetleri RT atıp paylaşmamız lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
Bir sorun var mesajlara da girilmiyor. Lawien dedi: İleri tarihe ayarla twitleri öyle atılıyor. Jaho ileri tarihe ayarlayıp attı bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Evet en mantıklısı ama ciddi bir sıkıntı var çok kötü oldu, sonuçta tweetleri RT atıp paylaşmamız lazım.
Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 9 Şubat 2023 #8 Şu an dünya genelinde sorun olduğu söyleniyor Jahrein yayınında.
lubbockk Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #9 Moon64 dedi: Şu an dünya genelinde sorun olduğu söyleniyor Jahrein yayınında. Genişletmek için tıkla... Baktım yabancı sayfalar rahatça atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2023
Moon64 dedi: Şu an dünya genelinde sorun olduğu söyleniyor Jahrein yayınında. Genişletmek için tıkla... Baktım yabancı sayfalar rahatça atıyor.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 9 Şubat 2023 #10 lubbockk dedi: Baktım yabancı sayfalar rahatça atıyor. Genişletmek için tıkla... Kısa süreliğine genel bir sorun oldu, şu an sorunsuz akıyor olması lazım ama Türkiye için engel devam ediyor olabilir.
lubbockk dedi: Baktım yabancı sayfalar rahatça atıyor. Genişletmek için tıkla... Kısa süreliğine genel bir sorun oldu, şu an sorunsuz akıyor olması lazım ama Türkiye için engel devam ediyor olabilir.