Kapalı Two Trees Bluer Modifiyeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2

Makinenin gövdesinde kronik olan sorunlar(Tüm Bluer'lerde olan) düzeltildi ve orijinal kaplini yerine çok daha kaliteli olan Ender 3 kaplini takıldı. Tek fanın gücü 2 fandan daha yüksek. Bu yüzden %60 fan gücünün üstünde termal hatası veriyor. Çift Z için kablolama ve A4988 motor sürücü takılmıştır. Yanında 700 gr, 1 hafta önce açılmış beyaz Esun PLA+ vereceğim. Esun PLA+'ın KG fiyatı 250 liradır. Zaten filament parasını çıkardığınızda makine 2300 TL'ye geliyor. Alıcısına hayırlı olsun.

Edit: Eğer komisyonu düşmek istiyorsanız Gardrops üzerinden ilan açabilirim.

Son düzenleme:
Hocam 1700 TL'ye buldum bir tane, benzer fiyatta (2200) Ender 3 proda var. Siz daha öncesinde önermiyordunuz. Hala önermiyor musunuz?

Son düzenleme:
Hocam 1700 TL'ye buldum bir tane, benzer fiyatta (2200) Ender 3 proda var. Siz daha öncesinde önermiyordunuz. Hala önermiyor musunuz?
İlk defa başlayacaksanız Ender 3 serisinden cihaz alın. Eğer tecrübeniz varsa ve en az bir defa makinenin parçalarını en ufak cıvatasına kadar söküp taktıysanız Bluer alın. Ayrıca uğraşmanız gerekecek. Ender 3'lerde bu kadar uğraşmaya gerek yok. Ya da Bluer'in baskı örneklerini isteyin ve internetteki örneklerle kıyaslayın. Buraya atarsanız ben de yardımcı olabilirim.

İlk defa başlayacaksanız Ender 3 serisinden cihaz alın. Eğer tecrübeniz varsa ve en az bir defa makinenin parçalarını en ufak cıvatasına kadar söküp taktıysanız Bluer alın. Ayrıca uğraşmanız gerekecek. Ender 3'lerde bu kadar uğraşmaya gerek yok. Ya da Bluer'in baskı örneklerini isteyin ve internetteki örneklerle kıyaslayın. Buraya atarsanız ben de yardımcı olabilirim.
Tamam hocam sağolun. Ender 3 pro veya V2 alacağım. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı