ademb55 Femtopat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #11 HakanXD dedi: İlk önce format data yap olmaz ise Wipe'a gel ve Advanced Wipe'a tıkla. Data bölümünü seç ve repair de. Repair file System deyip ext3 veya ext2'yi seçip devam et. Sonra tekrar dene. Wipe data çözmesi lazım bu arada. Genişletmek için tıkla... recovery olarak flashlanmıyo ama boot olarak flashladım Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama global romun içindeki cmd yi olana kadar denedim oldu Son düzenleme: 17 Kasım 2024
HakanXD dedi: İlk önce format data yap olmaz ise Wipe'a gel ve Advanced Wipe'a tıkla. Data bölümünü seç ve repair de. Repair file System deyip ext3 veya ext2'yi seçip devam et. Sonra tekrar dene. Wipe data çözmesi lazım bu arada. Genişletmek için tıkla... recovery olarak flashlanmıyo ama boot olarak flashladım Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama global romun içindeki cmd yi olana kadar denedim oldu
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.799 Çözümler 50 Yer Bursa 17 Kasım 2024 #12 ademb55 dedi: Recovery olarak flashlanmıyor ama boot olarak flashladım. Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama global ROM'un içindeki CMD'yi olana kadar denedim oldu. Genişletmek için tıkla... Yetkili hesaba gerek duymadan kurtarabilmene sevindim.
ademb55 dedi: Recovery olarak flashlanmıyor ama boot olarak flashladım. Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama global ROM'un içindeki CMD'yi olana kadar denedim oldu. Genişletmek için tıkla... Yetkili hesaba gerek duymadan kurtarabilmene sevindim.