F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #1 Merhaba TWRP'ye giriyorum ve MIUI'nin pinini giriyorum fakat decrypt yapmakta başarılı olmuyor. Yardımcı olabilecek? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2024
Merhaba TWRP'ye giriyorum ve MIUI'nin pinini giriyorum fakat decrypt yapmakta başarılı olmuyor. Yardımcı olabilecek?
RockyHighway79 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 5 29 Mart 2024 #2 fiqys dedi: Merhaba TWRP'ye giriyorum ve MIUI'nin pinini giriyorum fakat decrypt yapmakta başarılı olmuyor. Yardımcı olabilecek? Genişletmek için tıkla... Hangi ROM'u kurmak istiyorsunuz?
fiqys dedi: Merhaba TWRP'ye giriyorum ve MIUI'nin pinini giriyorum fakat decrypt yapmakta başarılı olmuyor. Yardımcı olabilecek? Genişletmek için tıkla... Hangi ROM'u kurmak istiyorsunuz?
F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #3 RockyHighway79 dedi: Hangi ROM'u kurmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok Magisk kuracağım MIUI 12.5 kurulu.
RockyHighway79 dedi: Hangi ROM'u kurmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok Magisk kuracağım MIUI 12.5 kurulu.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 29 Mart 2024 #4 fiqys dedi: Merhaba TWRP'ye giriyorum ve MIUI'nin pinini giriyorum fakat decrypt yapmakta başarılı olmuyor. Yardımcı olabilecek? Genişletmek için tıkla... Resmi yapımı yoksa resmi olmayanmı?
fiqys dedi: Merhaba TWRP'ye giriyorum ve MIUI'nin pinini giriyorum fakat decrypt yapmakta başarılı olmuyor. Yardımcı olabilecek? Genişletmek için tıkla... Resmi yapımı yoksa resmi olmayanmı?
F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #5 YZBruh dedi: Resmi yapımı yoksa resmi olmayan mı? Genişletmek için tıkla... Resmi dediginiz kendi sitesinde olansa resmi. CrDroid'deyken sorun yoktu MIUI'ye geri dönünce sıkıntı oldu.
YZBruh dedi: Resmi yapımı yoksa resmi olmayan mı? Genişletmek için tıkla... Resmi dediginiz kendi sitesinde olansa resmi. CrDroid'deyken sorun yoktu MIUI'ye geri dönünce sıkıntı oldu.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 29 Mart 2024 #6 fiqys dedi: Resmi dediginiz kendi sitesinde olansa resmi. Genişletmek için tıkla... İlginç, resmi yapılarda böyle sorunlar olması tuhaf. Şifre olmadan deneyin. Ve hangi cihaz?
fiqys dedi: Resmi dediginiz kendi sitesinde olansa resmi. Genişletmek için tıkla... İlginç, resmi yapılarda böyle sorunlar olması tuhaf. Şifre olmadan deneyin. Ve hangi cihaz?
F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #7 YZBruh dedi: İlginç, resmi yapılarda böyle sorunlar olması tuhaf. Şifre olmadan deneyin. Ve hangi cihaz? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 8
YZBruh dedi: İlginç, resmi yapılarda böyle sorunlar olması tuhaf. Şifre olmadan deneyin. Ve hangi cihaz? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 8
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 29 Mart 2024 #8 fiqys dedi: CrDroid'deyken sorun yoktu MIUI'ye geri dönünce sıkıntı oldu. Genişletmek için tıkla... Daha da tuhaf . Resmi yapılar genelde en iyi stock ROM'lar ile stabil.
fiqys dedi: CrDroid'deyken sorun yoktu MIUI'ye geri dönünce sıkıntı oldu. Genişletmek için tıkla... Daha da tuhaf . Resmi yapılar genelde en iyi stock ROM'lar ile stabil.
F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #9 YZBruh dedi: Daha da tuhaf . Resmi yapılar genelde en iyi stock ROM'lar ile stabil. Genişletmek için tıkla... PIN'i silince sorun kalktı.
YZBruh dedi: Daha da tuhaf . Resmi yapılar genelde en iyi stock ROM'lar ile stabil. Genişletmek için tıkla... PIN'i silince sorun kalktı.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 29 Mart 2024 #10 fiqys dedi: Redmi Note 8 Genişletmek için tıkla... Mümkünse dmesg, logcat ve recoverylog gönderirmisiniz? fiqys dedi: PIN'i silince sorun kalktı. Genişletmek için tıkla... İşte, şifreli veri çözme de hata olması ciddi.
fiqys dedi: Redmi Note 8 Genişletmek için tıkla... Mümkünse dmesg, logcat ve recoverylog gönderirmisiniz? fiqys dedi: PIN'i silince sorun kalktı. Genişletmek için tıkla... İşte, şifreli veri çözme de hata olması ciddi.