F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #11 YZBruh dedi: Mümkünse dmesg, logcat ve recoverylog gönderir misiniz? İşte, şifreli veri çözme de hata olması ciddi. Genişletmek için tıkla... Bu dmesg logcat ve recoverylog nerede biliyor musunuz?
YZBruh dedi: Mümkünse dmesg, logcat ve recoverylog gönderir misiniz? İşte, şifreli veri çözme de hata olması ciddi. Genişletmek için tıkla... Bu dmesg logcat ve recoverylog nerede biliyor musunuz?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 29 Mart 2024 #12 fiqys dedi: Bu dmesg logcat ve recoverylog nerede biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş > Günlükleri kopyala > Hepsini seçin ve kopyalayın.
fiqys dedi: Bu dmesg logcat ve recoverylog nerede biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş > Günlükleri kopyala > Hepsini seçin ve kopyalayın.
F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #13 Tamam buldum YZBruh dedi: Gelişmiş > Günlükleri kopyala > Hepsini seçin ve kopyalayın. Genişletmek için tıkla... Bide bu var Dosya Ekleri logcat.txt 134 KB · Görüntüleme: 25 recovery.txt 40,2 KB · Görüntüleme: 48
Tamam buldum YZBruh dedi: Gelişmiş > Günlükleri kopyala > Hepsini seçin ve kopyalayın. Genişletmek için tıkla... Bide bu var
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 29 Mart 2024 #14 fiqys dedi: Tamam buldum Genişletmek için tıkla... Peki diğerleri? dmesg ve recoverylog?
F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #15 YZBruh dedi: Peki diğerleri? dmesg ve recoverylog? Genişletmek için tıkla... Recoverylogu attım fakat dmesg yi bulamadım.
YZBruh dedi: Peki diğerleri? dmesg ve recoverylog? Genişletmek için tıkla... Recoverylogu attım fakat dmesg yi bulamadım.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 29 Mart 2024 #16 fiqys dedi: Recoverylogu attım fakat dmesg yi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Kernel günlüğü işaretlediğiniz halde yinede kopyalanmadımı?
fiqys dedi: Recoverylogu attım fakat dmesg yi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Kernel günlüğü işaretlediğiniz halde yinede kopyalanmadımı?
F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #17 YZBruh dedi: Nasıl yani? Kernel günlüğü işaretlediğiniz halde yine de kopyalanmadı mı? Genişletmek için tıkla... Yok gelmedi tekrar deneyeyim.
YZBruh dedi: Nasıl yani? Kernel günlüğü işaretlediğiniz halde yine de kopyalanmadı mı? Genişletmek için tıkla... Yok gelmedi tekrar deneyeyim.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 29 Mart 2024 #18 fiqys dedi: Tamam buldum Bide bu var Genişletmek için tıkla... Fakat, bu günlüklerde bir hata yok. Cihazda şifre varken almadınızmı?
fiqys dedi: Tamam buldum Bide bu var Genişletmek için tıkla... Fakat, bu günlüklerde bir hata yok. Cihazda şifre varken almadınızmı?
F fiqys Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #19 Geldi şimdi. YZBruh dedi: Nasıl yani? Kernel günlüğü işaretlediğiniz halde yine de kopyalanmadı mı? Genişletmek için tıkla... YZBruh dedi: Fakat, bu günlüklerde bir hata yok. Cihazda şifre varken almadınızmı? Genişletmek için tıkla... Yok almamıstım Dosya Ekleri dmesg.txt 73,8 KB · Görüntüleme: 41
Geldi şimdi. YZBruh dedi: Nasıl yani? Kernel günlüğü işaretlediğiniz halde yine de kopyalanmadı mı? Genişletmek için tıkla... YZBruh dedi: Fakat, bu günlüklerde bir hata yok. Cihazda şifre varken almadınızmı? Genişletmek için tıkla... Yok almamıstım
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 29 Mart 2024 #20 fiqys dedi: Yol almamıstım Genişletmek için tıkla... Şifre koyun ve alın.