Recovery TWRP Error 16: /sbin/e2fsck -F/P process ended hatası

Merhons

Hectopat
Daha fazla  
Ben sırf 1 tane ROM kurmak için tüm veriyi sildim ve sonra create vendor 2.0 kurdum ve ardından project spagetx kurmaya çalıştığımda symlicks found falan bilmem ne hatası vermeye başladı ben de çözmek için bin türlü yola girdim fakat iyice dibe gömüldüm. Meğer çamurda pati çekiyormuşum. Neyse artık Mount hatası vermeye başladı, onu çözeyim derken daha da battım ve tüm Mount çalışmaz hale geldi (efs ve Micro SD hariç) Mount butonundan hiçbirini aktif edemiyorum. Ardından ben de internetten datayı repairlemek yani onarmak aklıma geldi ve bastığımda error 16 hatası verdi, hata da şu: "/sbin/e2fsck -F/P process ended" vallaha dostlar iyice battım ben. N'olur beni bu bataklıktan kurtarın yoksa telefonsuz kalacağım.

Son düzenleme:
Advanced Wipe kısmından her şeyi seçip sıfırladıktan sonra TWRP'yi de tekrar atıp bir de öyle deneyin derim.

Telefonunuzun modeli nedir? Bir de orijinal ROM'unu yüklemeyi denediniz mi?

Telefonunuzun modeli nedir? Bir de orijinal ROM'unu yüklemeyi denediniz mi?
Hiçbişey yüklenmiyor, çünkü mount hatası veriyor. twrp de veya orangefox da mount bölümündeki düğmeler deaktif oldu çalıştıramıyorum ve bu sebepten hiçbirşey yükleyemiyorum

Download mode üzerinden yüklerken de mi hata veriyor?
orda normalde sol üstte yazılar olması gerekiyor değil mi? mesela model oem kilidi fln. he işte o yazılar bile yok çünkü rom yok herhalde de ordan bişey yüklemeyi denemedim

Download mode üzerinden yüklerken de mi hata veriyor?
odin üzerinden stock rom kurmaya çalışırken odinde setup connection'da kalıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…