Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Eylül 2022 #1 Telefonuma Google pixel Experience kuracağım ama kırmızı yazı ile bir hata veriyor nedenini bilen var mı cihazım Redmi Note 9 doğru dosyayı indirdim ayrıca telefonu yeniden başlatınca TWRP siliniyor.
Telefonuma Google pixel Experience kuracağım ama kırmızı yazı ile bir hata veriyor nedenini bilen var mı cihazım Redmi Note 9 doğru dosyayı indirdim ayrıca telefonu yeniden başlatınca TWRP siliniyor.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 24 Eylül 2022 #2 Hatada tam olarak ne yazıyor söyleyebilir misiniz?
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Eylül 2022 #3 Silinen üye dedi: Hatada tam olarak ne yazıyor söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kez yapıyordum hata verince korktum kapadım size yarın fotoğrafını atarım hocam kusura bakmayın.
Silinen üye dedi: Hatada tam olarak ne yazıyor söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kez yapıyordum hata verince korktum kapadım size yarın fotoğrafını atarım hocam kusura bakmayın.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 24 Eylül 2022 #4 Synth36 dedi: Hocam ilk kez yapıyordum hata verince korktum kapadım size yarın fotoğrafını atarım hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok estağfurullah ne kusuru, fotoğrafı atarsanız yardımcı olabilirim birden fazla var çünkü hangisini olduğunu kestirmek zor.
Synth36 dedi: Hocam ilk kez yapıyordum hata verince korktum kapadım size yarın fotoğrafını atarım hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Yok estağfurullah ne kusuru, fotoğrafı atarsanız yardımcı olabilirim birden fazla var çünkü hangisini olduğunu kestirmek zor.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Eylül 2022 #5 Silinen üye dedi: Yok estağfurullah ne kusuru, fotoğrafı atarsanız yardımcı olabilirim birden fazla var çünkü hangisini olduğunu kestirmek zor. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın telefonu sıfırlamam gerekiyor o yüzden atamıyacağım sıfırlamadan atabilme şansım var mı?
Silinen üye dedi: Yok estağfurullah ne kusuru, fotoğrafı atarsanız yardımcı olabilirim birden fazla var çünkü hangisini olduğunu kestirmek zor. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın telefonu sıfırlamam gerekiyor o yüzden atamıyacağım sıfırlamadan atabilme şansım var mı?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 24 Eylül 2022 #6 Synth36 dedi: Hocam kusura bakmayın telefonu sıfırlamam gerekiyor o yüzden atamıyacağım sıfırlamadan atabilme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Hata kodunu görmeden maalesef kesin bir şey diyemem dostum.
Synth36 dedi: Hocam kusura bakmayın telefonu sıfırlamam gerekiyor o yüzden atamıyacağım sıfırlamadan atabilme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Hata kodunu görmeden maalesef kesin bir şey diyemem dostum.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Eylül 2022 #7 Silinen üye dedi: Hata kodunu görmeden maalesef kesin bir şey diyemem dostum. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadan ROM atmaya çalışsam ne olur zaten hata veriyor sorun çıkarır mı?
Silinen üye dedi: Hata kodunu görmeden maalesef kesin bir şey diyemem dostum. Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadan ROM atmaya çalışsam ne olur zaten hata veriyor sorun çıkarır mı?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 24 Eylül 2022 #8 Synth36 dedi: Sıfırlamadan ROM atmaya çalışsam ne olur zaten hata veriyor sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sağlıklı bir işlem değil, hata vermezse bu sefer işletim sisteminde sorunlar çıkabilir ve daha önceki sürüme döndürülmesi daha güç olabilir.
Synth36 dedi: Sıfırlamadan ROM atmaya çalışsam ne olur zaten hata veriyor sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sağlıklı bir işlem değil, hata vermezse bu sefer işletim sisteminde sorunlar çıkabilir ve daha önceki sürüme döndürülmesi daha güç olabilir.