Lewis7TH Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Merhaba TWRP yükleyip root atmaya çalıştım her şeyi doğru yaptım ve yazılım gitti telefon kapanıp açılıyordu. ADB ile root atarsam yine gider mi? Cidden bir türlü kurulması lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba TWRP yükleyip root atmaya çalıştım her şeyi doğru yaptım ve yazılım gitti telefon kapanıp açılıyordu. ADB ile root atarsam yine gider mi? Cidden bir türlü kurulması lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
LocalNet Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 263 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #2 Yazılım derken Android'den mi bahsediyorsunuz?
Lewis7TH Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #3 LocalNet dedi: Yazılım derken Android'den mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Android evet. Lütfen Telegram'dan veya WhatsApp'tan arayarak yardımcı olan biri çıkar mı cidden bu Root'u atmam lazım.
LocalNet dedi: Yazılım derken Android'den mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Android evet. Lütfen Telegram'dan veya WhatsApp'tan arayarak yardımcı olan biri çıkar mı cidden bu Root'u atmam lazım.