Rehber TWRP Recovery ile Unutulan Android Cihaz Şifresini Kırma

Berhan Kanbur

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selamlar. Unutulan Android telefon şifresini kırma ile ilgili rehber hazırlamak istedim.
  1. İlk önce cihazımıza TWRP kuruyoruz.
    • TWRP her markaya göre farklılık gösteriyor.
    • Örneğin; Samsung markalı telefonlara Odin ile,
    • LG telefonlara .bat dosyası ile v.s.
  2. TWRP’yi kurduğumuzu varsayıyorum.
  3. TWRP’yi açtıktan sonra; Advanced>File Manager’e tıklıyoruz.
  4. File Manager’dan data>system klasörüne giriyoruz.
  5. Burada ‘’gesture.key’’ ve ‘’password.key’’ dosyasını tek tek üzerine tıklıyoruz ve delete diyoruz.
Bu kadar basit telefonu yeniden başlattığımızda artık şifresiz bir şekilde açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce Xperia X telefonumda denemeye çalıştım. Söylediğiniz dizinde "gesture.key" ve "password.key" dosyalarını bulamadım. Bende olmadı, pas.

Zamanında az kullanmadık bunu
Ancak bu şekilde çözüme kavuşamazsınız.
Neden mi? En önemli noktayı atladınız.
System klasörünü bağlamanız gerekiyor.
Mount altından System klasörüne tik attığınızda çalışacaktır @Yuspedile

Geçen gün kuzenimin telefonuna yaptım system falan silmeden direkt File Manager’a girip dosyaları sildim. Demek ki TWRP sürümü veya modele göre değişiklik gösterebiliyor.
Az önce Xperia X telefonumda denemeye çalıştım. Söylediğiniz dizinde "gesture.key" ve "password.key" dosyalarını bulamadım. Bende olmadı, pas.
@Bayram Şenakar arkadaşın dediği gibi system klasörünü mount etmeyi deneyin. Eğer yine olmuyor ise demek ki işletim sistemi dosyaları farklı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…