biorap Megapat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 159 Makaleler 5 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2014 #11 Sociologist dedi: Pekala teşekkürler peki ben TWRP ile o custom romu nasıl kuracam bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... Stock rom kurduktan sonra önce twrp sonra, sonra twrp yardımıyla romu flashlayın.
Sociologist dedi: Pekala teşekkürler peki ben TWRP ile o custom romu nasıl kuracam bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... Stock rom kurduktan sonra önce twrp sonra, sonra twrp yardımıyla romu flashlayın.
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2014 #12 Şuan için S3 mini icin en iyi rom stock rom. Yani diger romlar performansli olabilir ama stabil degil.
Şuan için S3 mini icin en iyi rom stock rom. Yani diger romlar performansli olabilir ama stabil degil.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2014 #13 Waltz dedi: Şuan için S3 mini icin en iyi rom stock rom. Yani diger romlar performansli olabilir ama stabil degil. Genişletmek için tıkla... Hayır CM daha performanslı. Ama ben CM kurmuyorum farklı bir rom kuruyorum.
Waltz dedi: Şuan için S3 mini icin en iyi rom stock rom. Yani diger romlar performansli olabilir ama stabil degil. Genişletmek için tıkla... Hayır CM daha performanslı. Ama ben CM kurmuyorum farklı bir rom kuruyorum.
N Night Ziyaretçi 19 Mayıs 2014 #14 Full Brick olsduya, tek çözüm servis. Direk anakarta müdahle ederek düzeltiyorlar ama baya pahalı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2014
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2014 #15 Full Brick olmadı sanırım stock rom yüklüyorum şu an.
biorap Megapat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 159 Makaleler 5 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2014 #16 Brickten kasıt, soft brick yani yazılımsal brick. Rom yükleyip silme ile hard brick yani donanımsal brick oluşmaz.
Brickten kasıt, soft brick yani yazılımsal brick. Rom yükleyip silme ile hard brick yani donanımsal brick oluşmaz.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2014 #17 biorap dedi: Brickten kasıt, soft brick yani yazılımsal brick. Rom yükleyip silme ile hard brick yani donanımsal brick oluşmaz. Genişletmek için tıkla... Aynen yazılımsal uyuşmazlık gibi bir şey oldu. Peki TWRP ile nasıl rom yükleyebilirim öncelikle neleri yapmam lazım ? Dosyaları falan telefona attım.
biorap dedi: Brickten kasıt, soft brick yani yazılımsal brick. Rom yükleyip silme ile hard brick yani donanımsal brick oluşmaz. Genişletmek için tıkla... Aynen yazılımsal uyuşmazlık gibi bir şey oldu. Peki TWRP ile nasıl rom yükleyebilirim öncelikle neleri yapmam lazım ? Dosyaları falan telefona attım.
biorap Megapat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 159 Makaleler 5 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2014 #18 Sociologist dedi: Aynen yazılımsal uyuşmazlık gibi bir şey oldu. Peki TWRP ile nasıl rom yükleyebilirim öncelikle neleri yapmam lazım ? Dosyaları falan telefona attım. Genişletmek için tıkla... Mantık cwm ile aynıdır. Install zip gibi birşey olması lazım.
Sociologist dedi: Aynen yazılımsal uyuşmazlık gibi bir şey oldu. Peki TWRP ile nasıl rom yükleyebilirim öncelikle neleri yapmam lazım ? Dosyaları falan telefona attım. Genişletmek için tıkla... Mantık cwm ile aynıdır. Install zip gibi birşey olması lazım.