S SHOCKBLADE Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Telefonuma root atmak icin TWRP yukledim. Odin'den pasa yazisi çıktı ama TWRP menusune girerken download modda takılı kalıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2022
Merhaba. Telefonuma root atmak icin TWRP yukledim. Odin'den pasa yazisi çıktı ama TWRP menusune girerken download modda takılı kalıyor. Ne yapmalıyım?
KS KS S SHOCKBLADE Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #21 Polorchen dedi: Tekrar girip onu flashlamayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... suan teleofnda hfıza gozukmuyor 32gb tel 8gb gosteriyor Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Tekrar girip onu flashlamayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... suan teleofnda hfıza gozukmuyor 32gb tel 8gb gosteriyor
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Mayıs 2022 #22 SHOCKBLADE dedi: suan teleofnda hfıza gozukmuyor 32gb tel 8gb gosteriyor Genişletmek için tıkla... DM verity'den olabilir. Şu an emin değilim. Tekrar TWRP'ye giremezseniz yazdığım şeyleri tekrar edin ve Dm verity'yi unutma. Artı 0 Eksi
SHOCKBLADE dedi: suan teleofnda hfıza gozukmuyor 32gb tel 8gb gosteriyor Genişletmek için tıkla... DM verity'den olabilir. Şu an emin değilim. Tekrar TWRP'ye giremezseniz yazdığım şeyleri tekrar edin ve Dm verity'yi unutma.
KS KS S SHOCKBLADE Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #23 Polorchen dedi: Olur, flashladıktan sonra geri tuşuna bas, yeniden başlatma. Genişletmek için tıkla... Yazılım kurmam lazım galiba telefon acılırken kırmızı yazı cıkıyor bir de teleofnda yer yok 8 GB gosteriyor normalde 32 GB. Polorchen dedi: DM verity'den olabilir. Şu an emin değilim. Tekrar TWRP'ye giremezseniz yazdığım şeyleri tekrar edin ve Dm verity'yi unutma. Genişletmek için tıkla... yaptım simd baslatıyorum telefonu Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Olur, flashladıktan sonra geri tuşuna bas, yeniden başlatma. Genişletmek için tıkla... Yazılım kurmam lazım galiba telefon acılırken kırmızı yazı cıkıyor bir de teleofnda yer yok 8 GB gosteriyor normalde 32 GB. Polorchen dedi: DM verity'den olabilir. Şu an emin değilim. Tekrar TWRP'ye giremezseniz yazdığım şeyleri tekrar edin ve Dm verity'yi unutma. Genişletmek için tıkla... yaptım simd baslatıyorum telefonu
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Mayıs 2022 #24 SHOCKBLADE dedi: Yazılım kurmam lazım galiba telefon acılırken kırmızı yazı cıkıyor bir de teleofnda yer yok 8 GB gosteriyor normalde 32 GB. yaptım simd baslatıyorum telefonu Genişletmek için tıkla... Dm verity'dendir o kırmızı yazı. Artı 0 Eksi
SHOCKBLADE dedi: Yazılım kurmam lazım galiba telefon acılırken kırmızı yazı cıkıyor bir de teleofnda yer yok 8 GB gosteriyor normalde 32 GB. yaptım simd baslatıyorum telefonu Genişletmek için tıkla... Dm verity'dendir o kırmızı yazı.
KS KS S SHOCKBLADE Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #25 Polorchen dedi: DM verity'dendir o kırmızı yazı. Genişletmek için tıkla... Bir de bana önerebileceğin guzel bir Custom ROM var mı oyun performansı icin(batarya performansı onemli degil). Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: DM verity'dendir o kırmızı yazı. Genişletmek için tıkla... Bir de bana önerebileceğin guzel bir Custom ROM var mı oyun performansı icin(batarya performansı onemli degil).
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Mayıs 2022 #26 SHOCKBLADE dedi: Bir de bana önerebileceğin guzel bir Custom ROM var mı oyun performansı icin(batarya performansı onemli degil). Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy A10 ROMs, Kernels, Recoveries, & Ot Improve your Samsung Galaxy A10's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com LineageOS, Pixel Experience, Viper vb. öneririm. Artı 0 Eksi
SHOCKBLADE dedi: Bir de bana önerebileceğin guzel bir Custom ROM var mı oyun performansı icin(batarya performansı onemli degil). Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy A10 ROMs, Kernels, Recoveries, & Ot Improve your Samsung Galaxy A10's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com LineageOS, Pixel Experience, Viper vb. öneririm.
KS KS S SHOCKBLADE Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #27 Polorchen dedi: DM verity'dendir o kırmızı yazı. Genişletmek için tıkla... Hala gecmedi hiçbir şey inmio -14 GB ve 8 GB yazıyor. Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: DM verity'dendir o kırmızı yazı. Genişletmek için tıkla... Hala gecmedi hiçbir şey inmio -14 GB ve 8 GB yazıyor.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Mayıs 2022 #28 SHOCKBLADE dedi: Hala gecmedi hiçbir şey inmio -14 GB ve 8 GB yazıyor. Genişletmek için tıkla... Resim atar mısın? Artı 0 Eksi
SHOCKBLADE dedi: Hala gecmedi hiçbir şey inmio -14 GB ve 8 GB yazıyor. Genişletmek için tıkla... Resim atar mısın?
KS KS S SHOCKBLADE Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #29 Polorchen dedi: Resim atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tıklayınca dosya yok diyor. Dosya Ekleri 20220522_001715.jpg 70,6 KB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Mayıs 2022 #30 Girişteki kırmızı yazıdan bahsediyorum. Tekrar bir wipelemeyi deneyebilirsin ama bu sefer seçenekleri ellemeden wipele. SHOCKBLADE dedi: Tıklayınca dosya yok diyor Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Girişteki kırmızı yazıdan bahsediyorum. Tekrar bir wipelemeyi deneyebilirsin ama bu sefer seçenekleri ellemeden wipele. SHOCKBLADE dedi: Tıklayınca dosya yok diyor Genişletmek için tıkla...