S SHOCKBLADE Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Telefonuma root atmak icin TWRP yukledim. Odin'den pasa yazisi çıktı ama TWRP menusune girerken download modda takılı kalıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2022
Merhaba. Telefonuma root atmak icin TWRP yukledim. Odin'den pasa yazisi çıktı ama TWRP menusune girerken download modda takılı kalıyor. Ne yapmalıyım?
KS KS S SHOCKBLADE Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #31 Polorchen dedi: Girişteki kırmızı yazıdan bahsediyorum. Tekrar bir wipelemeyi deneyebilirsin ama bu sefer seçenekleri ellemeden wipele. Genişletmek için tıkla... Polorchen dedi: Genişletmek için tıkla... Bu hatadan veriyor aynı yazı. Polorchen dedi: Girişteki kırmızı yazıdan bahsediyorum. Tekrar bir wipelemeyi deneyebilirsin ama bu sefer seçenekleri ellemeden wipele. Genişletmek için tıkla... Yazılımı kursam TWRP gider mi? Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Girişteki kırmızı yazıdan bahsediyorum. Tekrar bir wipelemeyi deneyebilirsin ama bu sefer seçenekleri ellemeden wipele. Genişletmek için tıkla... Polorchen dedi: Genişletmek için tıkla... Bu hatadan veriyor aynı yazı. Polorchen dedi: Girişteki kırmızı yazıdan bahsediyorum. Tekrar bir wipelemeyi deneyebilirsin ama bu sefer seçenekleri ellemeden wipele. Genişletmek için tıkla... Yazılımı kursam TWRP gider mi?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Mayıs 2022 #32 SHOCKBLADE dedi: Bu hatadan veriyor aynı yazı. Yazılımı kursam TWRP gider mi? Genişletmek için tıkla... Gider. O yazıyı şu an göremiyorum. Artı 0 Eksi
SHOCKBLADE dedi: Bu hatadan veriyor aynı yazı. Yazılımı kursam TWRP gider mi? Genişletmek için tıkla... Gider. O yazıyı şu an göremiyorum.
KS KS S SHOCKBLADE Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #33 Polorchen dedi: Gider. O yazıyı şu an göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hallettim wipedan bicimlendirdim yazı gitmedi o onemli degil simdi LineageOS kuruyorum saglun siz olmasanız yapamazdım. Polorchen dedi: Gider. O yazıyı şu an göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Telefona LineageOS'u indirdim telefonu yeniden baslattım Samsung yazısı geliyor sonra ekran kapanıyor TWRP moda ya da download a bile giremiyorum ne yapacağım. Son düzenleme: 22 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Gider. O yazıyı şu an göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hallettim wipedan bicimlendirdim yazı gitmedi o onemli degil simdi LineageOS kuruyorum saglun siz olmasanız yapamazdım. Polorchen dedi: Gider. O yazıyı şu an göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Telefona LineageOS'u indirdim telefonu yeniden baslattım Samsung yazısı geliyor sonra ekran kapanıyor TWRP moda ya da download a bile giremiyorum ne yapacağım.