wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #1 Bootloader kilidim acik, ROM atmak icin TWRP mi gerekir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.223 Çözümler 7 Yer İstanbul 10 Şubat 2024 #2 Custom ROM için TWRP gerekir, stock ROM için bootloader kilidinin açık olması gerekir. Artı 1 Eksi
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 TWRP olmadan Custom ROM atmak zor. En zahmetsiz yol TWRP. Telefon modelini belirtirsen senin için TWRP bulabilirim. Artı 0 Eksi
TWRP olmadan Custom ROM atmak zor. En zahmetsiz yol TWRP. Telefon modelini belirtirsen senin için TWRP bulabilirim.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #4 wilzx dedi: Bootloader kilidim acik, ROM atmak icin TWRP mi gerekir? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Modelini belirt sana en uygun TWRP veya OFox önereyim. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: Bootloader kilidim acik, ROM atmak icin TWRP mi gerekir? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Modelini belirt sana en uygun TWRP veya OFox önereyim.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #5 Hangi ROM'u atmak istediğini de belirtir misin? Artı 0 Eksi
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #6 Windows Adam dedi: TWRP olmadan Custom ROM atmak zor. En zahmetsiz yol TWRP. Telefon modelini belirtirsen senin için TWRP bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazim 11t ben buldum fakat atarken hep hata veriyor failed diyor. Artı 0 Eksi
Windows Adam dedi: TWRP olmadan Custom ROM atmak zor. En zahmetsiz yol TWRP. Telefon modelini belirtirsen senin için TWRP bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazim 11t ben buldum fakat atarken hep hata veriyor failed diyor.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #7 wilzx dedi: Hocam cihazim 11t ben buldum fakat atarken hep hata veriyor failed diyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl atıyorsunuz? Artı 0 Eksi
wilzx dedi: Hocam cihazim 11t ben buldum fakat atarken hep hata veriyor failed diyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl atıyorsunuz?
KS KS wilzx Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 295 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #8 Windows Adam dedi: Nasıl atıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefonu fastboota aliyorum pcye bagliyorum fastboot flash recovery yazip twrpyi atiyorum birseyler oluyor failed okay yaziyor sondada Artı 0 Eksi
Windows Adam dedi: Nasıl atıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefonu fastboota aliyorum pcye bagliyorum fastboot flash recovery yazip twrpyi atiyorum birseyler oluyor failed okay yaziyor sondada
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #9 wilzx dedi: Telefonu fastboota aliyorum PC'ye bagliyorum Fastboot flash recovery yazip TWRP'yi atiyorum bir şeyler oluyor failed okay yaziyor sondada. Genişletmek için tıkla... Minimal ADB Fastboot kullanıyorsanız TWRP dosyasını Fastboot'un kurulu olduğu klasöre atmanız gerek. Artı 0 Eksi
wilzx dedi: Telefonu fastboota aliyorum PC'ye bagliyorum Fastboot flash recovery yazip TWRP'yi atiyorum bir şeyler oluyor failed okay yaziyor sondada. Genişletmek için tıkla... Minimal ADB Fastboot kullanıyorsanız TWRP dosyasını Fastboot'un kurulu olduğu klasöre atmanız gerek.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #10 Başka bir tane deneyin veya OrangeFox da deneyebilirsiniz. wilzx dedi: Telefonu fastboota aliyorum pcye bagliyorum fastboot flash recovery yazip twrpyi atiyorum birseyler oluyor failed okay yaziyor sondada Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Başka bir tane deneyin veya OrangeFox da deneyebilirsiniz. wilzx dedi: Telefonu fastboota aliyorum pcye bagliyorum fastboot flash recovery yazip twrpyi atiyorum birseyler oluyor failed okay yaziyor sondada Genişletmek için tıkla...