EDIT : TWRPdeki seçeneklerde EDL (Emergency DownLoad) u -tamamen şansla- buldum ve çalıştırdım. Sorunu yaşayıp bu makaleyi bulacak arkadaşlar için hızlıca açıklayım, telefonu USB ile bilgisayara takıp bir tarayıcınızı açın. TWRPde -sanırım install'un altında- EDL i bulun ve basın. Tarayıcıda üreticinin sağladığı edl dosyası inecek. Telefonda vlomu - ve güç tuşuna basılı tutum bootloader ı açın. şimdi pc'ye inen dosyada üreticinin sağladığı Flash Tool'u kullanarak telefona stock ROM'u yükleyin. Bu çözümü en çaresiz durumlarda kullanmanızı tavsiye ederim zira yanlış giden bir durum için meshuliyet üstlenmediğimi belirtmek isterim.
Umarım faydası dokunur !
Merhabalar,
Yıllar sonra ilk kez tekrar Custom ROM denemeye karar verdim. Fakat kurulum sırasında karşılaştığım bir hataya çözüm ararken bir forumdaki yanlış bir yönlendirme sonucu Recovery'ye flashlayamadığım TWRP. İmg yi boot:raw 'a flashladım. Saatlerdir uğraşırıyorum fakat bir çözüm bulamadım. Özellikle de XDA'daki makalelerden bir fayda elde edemedim (kaçırdıklarım olabilir yazdıktan sonra devam edeceğim araştırmaya). Lütfen bilgisi olan biri yardımcı olsun, tek yaşıyorum ve şu anda acil çağrılar için bile kullanabileceğim bir telefonum yok.
(Cihaz : General Mobile Android One GM 8d)
Şimdiden teşekkür ederim.