TWS AirPods I12 TWS Bluetooth kulaklık nasıldır?

Bunlar çok ucuz ürünler ve plastiğin kalitesi hakkında yorum yapmak zor. Kulağınızda uzun süre temas halinde olan bir cihaz olduğunu düşünürsek uzun vadede cilt ile ilgili sorunlar yaşayabileceğinizi düşünüyorum.

Bu kulaklıklar markasız, nerede üretildiği belli olmayan ürünler. Bu kulaklıklar yerine, bütçeni bir miktar arttırabilirsen bu kulaklığı öneririm.

Hocam biraz daha böyle modeli normal kablolu kulaklık modelleri gibi olan ama kablosuz olan var mı bunlar çok küçük gözüküyor.
Hani mesela benim attığım gibi görünüşü olan var mı?
.
Şu nasıl hocam?

Son düzenleme:
Hocam biraz daha böyle modeli normal kablolu kulaklık modelleri gibi olan ama kablosuz olan var mı bunlar çok küçük gözüküyor.
Hani mesela benim attığım gibi görünüşü olan var mı?
Hocam, bütçeniz dahilinde(bütçenizi bilmiyorum) zorlayarak bunu buldum. Telefondan alırsanız 10₺ daha ucuz oluyor. Hakkında çok bir bilgim yok ama QCY Xiaomi'nin alt markası olduğunu okumuştum. İnternette bu kulaklıkla ilgili dolu dolu bilgi var, bir göz atın. O mesajda önerdiğim kulaklığı kendim kullandığım için önerdim biraz . Bu sanırım tam istediğiniz gibi.

aynen katılıyorum hocam bende QCY T5 var güzel kulaklık öneririm

Gönderi hortlatılmış olsa bile yazayım dedim. Benim elime bir şekilde Piranha 9946 geçti. Ses kalitesi gayet iyi sadece şarjı birazcık kısa gidiyor sol kulaklığın. O haricinde önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…