TWS Bluetooth kulaklık önerisi

friedkin

Kilopat
Tws olarak, yani tamamen kablosuz ve kulak içi, tip olarak gerçek AirPods tipinde yani kulağın dibine kadar sokulup rahatsızlık vermeyecek ve şarjı en uzun giden kulaklık hangisidir acaba?

Sony'nin sadece iki kulaklık arasında kablosu olan bir kulaklığı var "Sony WI-XB400B" 15 saat dinleme sunuyor, okadar olmasa da 8 saat kadar gidebilecek tamamen kablosuz bir kulaklık var mı acaba? 200 300 TL civarı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açıkçası AirPods tipinde düzgün pek kulaklık rastlamadım ben QCYnin T1 Pro modelini kullanıyorum müzik için muazzam ses kalitesi var bası tizi çok temiz düşünebilirsiniz bence.

Şarjı ne kadar gidiyor asıl merak ettiğim ve istediğim şarjının uzun gitmesi...

Şöyle belirtiyim kulaktan mesela bir yolculuk esnasında çıkarmazsanız 4-5 saat gidebiliyor sürekli dinleyip kutuya koyup ömrünü yemediğiniz sürece gayet uzun ve temiz ömürlü bir kulaklık hocam :)

Şöyle belirtiyim kulaktan mesela bir yolculuk esnasında çıkarmazsanız 4-5 saat gidebiliyor sürekli dinleyip kutuya koyup ömrünü yemediğiniz sürece gayet uzun ve temiz ömürlü bir kulaklık hocam :)
5 saat fena değil ama satış sitelerinde kullanıcı yorumları da ürün açıklaması da 3 saat en fazla diyor. 5 saat hiç kesintisiz gidiyor mu?

5 Saat fena değil ama satış sitelerinde kullanıcı yorumları da ürün açıklaması da 3 saat en fazla diyor. 5 saat hiç kesintisiz gidiyor mu?

Dediğim gibi sağlam kullanıma bağlı hocam ben genelde en az 3 en fazla 4.5 saat gittiğini hatıralrım size kalmış daha üst modelleri var isterniz onlarda iyidir daha uzun ömür verebilir size :D.

dostum galiba aradığımı buldum, "Anker SoundCore Life Note" 7 saat süre vadediyor ama kulağın içine girmesi kötü, bunun da diğer tipi yok malesef.

Dostum galiba aradığımı buldum, "anker soundcore life Note" 7 saat süre vadediyor ama kulağın içine girmesi kötü, bunun da diğer tipi yok maalesef.

Anker ses kalitesi olarak iyidir hocam senelik şirket beklerim derseniz gearbest e de bakın fakat işte bu derseniz anker de sizi yarı yolda bırakmaz :)

Yurtdışı alışverişin.

Anker ses kalitesi olarak iyidir hocam senelik şirket beklerim derseniz gearbest e de bakın fakat işte bu derseniz anker de sizi yarı yolda bırakmaz :)

Yurtdışı alışverişin artık pek bir mantığı kalmadı, dolar 7 TL, kesin gümrük vergisi de eklenince 200 TL'lik kulaklıkta 20-30 TL fark ediyor, o para için 1 ay beklemeye değmez... Eskidendi o 😑

Yurtdışı alışverişin artık pek bir mantığı kalmadı, dolar 7 TL, kesin gümrük vergisi de eklenince 200 TL'lik kulaklıkta 20-30 TL fark ediyor, o para için 1 ay beklemeye değmez... Eskidendi o 😑

Orası da doğru hocam da bir ümit işte gümrük vergisi olmaz falan geçer diyerek :D en güzeli o zman siz ankeri beğendiyseniz alın kafanızın rahatına bakın derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı