TWS kulaklık önerisi

Mwrszm

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bir süre sonra AirPods alacağım, fakat bu süre içerisinde kullanacak bir kulaklık arıyorum. JBL'in kulak üstü kulaklığı (720 BT) var fakat bunu her yerde rahatlıkla kullanamıyorum. Ayrıca bir süre sonra can acıtıyor. Bu yüzden bir kulaklık arayışındayım. Çok yüksek bir fiyatta olsun istemiyorum dediğim gibi çok fazla kullanmayacağım. Dışarıya aşırı ses vermesin ve ses kalitesi de çok kötü olmasın benim için yeterli. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam memnun kaldinizmi sesi dogalmi gecikme sorunu falan var mı acaba şu an bende arayistayim.
Ben aldığımdan beri aktif olarak kullanıyorum. Ses kalitesi bence iyi sadece tizlerin biraz fazla olduğunu düşünüyorum, o da uygulamasından ayarlanabiliyor zaten. Gürültü engellemesi çok iyi beni çok şaşırtmıştı ilk kullandığımda. Genel olarak fiyatını hak eden bir kulaklık memnun kalacağından eminim.

Ben aldığımdan beri aktif olarak kullanıyorum. Ses kalitesi bence iyi sadece tizlerin biraz fazla olduğunu düşünüyorum, o da uygulamasından ayarlanabiliyor zaten. Gürültü engellemesi çok iyi beni çok şaşırtmıştı ilk kullandığımda. Genel olarak fiyatını hak eden bir kulaklık memnun kalacağından eminim.

Sanırım ben Xiaomi Buds 4 activite alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı