S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 19 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar! Yaklaşık 1 haftadır falan @Kokona Shiki ile uğraştığımız, sizleri bilgilendirmek amaçlı yaptığımız, TWS Tier List'i paylaşıyoruz. Bütün ayrıntıları Excel dosyasında bulabilirsiniz. Google Sheets'e atmama sebebimiz anonimlik ve kolaylıktı. Umarım beğenirsiniz. İyi eğlenceler! Ekstra emeği için @Rambo Okan Güler'a teşekkürler. >Meraklısına VirusTotal sonuçları.< >>>TWS Tier List - Mega linki.<<< >>>TWS Tier List - İndirmek istemeyenlere Google Sheets linki. Edit: Başka mecralarda iznimiz olmadığı sürece paylaşılmasına izniniz yok.
Merhaba arkadaşlar! Yaklaşık 1 haftadır falan @Kokona Shiki ile uğraştığımız, sizleri bilgilendirmek amaçlı yaptığımız, TWS Tier List'i paylaşıyoruz. Bütün ayrıntıları Excel dosyasında bulabilirsiniz. Google Sheets'e atmama sebebimiz anonimlik ve kolaylıktı. Umarım beğenirsiniz. İyi eğlenceler! Ekstra emeği için @Rambo Okan Güler'a teşekkürler. >Meraklısına VirusTotal sonuçları.< >>>TWS Tier List - Mega linki.<<< >>>TWS Tier List - İndirmek istemeyenlere Google Sheets linki. Edit: Başka mecralarda iznimiz olmadığı sürece paylaşılmasına izniniz yok.
1 124629 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 1.358 Çözümler 6 19 Mart 2021 #2 Bu serinin hastasıyım. Her türlü bileşen ve aksesuar için olmalı. Elinize sağlık.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #3 Elinize sağlık.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mart 2021 #4 Dosyada bazı kesimlerde anime fotoğrafı var. Bilinmediği için mi koydunuz? Emeğinize sağlık.
3 342746 Megapat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 19 Mart 2021 #5 Hocam gayet güzel olmuş ellerinize sağlık. Fakat ürünlerin fiyatlarını ben göremedim. Fiyatları ile birlikte olsa daha iyi olur.
Hocam gayet güzel olmuş ellerinize sağlık. Fakat ürünlerin fiyatlarını ben göremedim. Fiyatları ile birlikte olsa daha iyi olur.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 19 Mart 2021 #6 Okey elinize sağlık.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 19 Mart 2021 #7 Hikmet Benol dedi: Dosyada bazı kesimlerde anime fotoğrafı var. Bilinmediği için mi koydunuz? Genişletmek için tıkla... Notları okursanız görürsünüz. Hakkında bilinmeyen bilgi varsa, o fotoğrafı koyduk. 342746 dedi: Hocam gayet güzel olmuş ellerinize sağlık. Fakat ürünlerin fiyatlarını ben göremedim. Fiyatları ile birlikte olsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar çok dalgalı, o yüzden koymadık maalesef. Ek olarak link koyunca, bu ürün iyiymiş sanıp alacaklar olabilir.
Hikmet Benol dedi: Dosyada bazı kesimlerde anime fotoğrafı var. Bilinmediği için mi koydunuz? Genişletmek için tıkla... Notları okursanız görürsünüz. Hakkında bilinmeyen bilgi varsa, o fotoğrafı koyduk. 342746 dedi: Hocam gayet güzel olmuş ellerinize sağlık. Fakat ürünlerin fiyatlarını ben göremedim. Fiyatları ile birlikte olsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar çok dalgalı, o yüzden koymadık maalesef. Ek olarak link koyunca, bu ürün iyiymiş sanıp alacaklar olabilir.
3 342746 Megapat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 19 Mart 2021 #8 Samotne Ciasteczka dedi: Notları okursanız görürsünüz. Hakkında bilinmeyen bilgi varsa, o fotoğrafı koyduk. Fiyatlar çok dalgalı, o yüzden koymadık maalesef. Ek olarak link koyunca, bu ürün iyiymiş sanıp alacaklar olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım elinize sağlık.
Samotne Ciasteczka dedi: Notları okursanız görürsünüz. Hakkında bilinmeyen bilgi varsa, o fotoğrafı koyduk. Fiyatlar çok dalgalı, o yüzden koymadık maalesef. Ek olarak link koyunca, bu ürün iyiymiş sanıp alacaklar olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım elinize sağlık.
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 19 Mart 2021 #9 Ellerinize, emeğinize sağlık. Sizlerden beklenildiği gibi harika olmuş.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 19 Mart 2021 #10 Liste biraz kısa gelmiş olabilir, ilk etapta çok satılan modelleri listeledik zaman geçtikçe güncelleriz. Umarım beğenmişsinizdir.
Liste biraz kısa gelmiş olabilir, ilk etapta çok satılan modelleri listeledik zaman geçtikçe güncelleriz. Umarım beğenmişsinizdir.