snmzsnmz
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, HP 15-DW2009NT model laptopum var. Soğutması çok kötü (oyun oynamasam bile 55-65 derece) bir laptop. Soğutucu almak istiyorum, bu ikisi arasında kaldım.
www.akakce.com
www.akakce.com
Hangisini almalıyım? Hangisi daha iyi soğutma sağlar? Hangisinin fanları daha hızlı? (ses önemli değil yeter ki soğusun)
Bilgisayarın ızgarasını koyarım, hangisi daha iyi cevaplarınızı bekliyorum. (Inca INC-611 GMS Arrax diye düşünüyorum hava akımı daha fazla)
TX V-MAX TXACNBVMAX 5 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TX V-MAX TXACNBVMAX 5 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! TX V-MAX TXACNBVMAX 5 Led Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 592,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Inca Arrx INC-611GMS 5 Led Fanlı USB 2.0 13"-17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inca Arrx INC-611GMS 5 Led Fanlı USB 2.0 13"-17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Inca Arrx INC-611GMS 5 Led Fanlı USB 2.0 13"-17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 486,75 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hangisini almalıyım? Hangisi daha iyi soğutma sağlar? Hangisinin fanları daha hızlı? (ses önemli değil yeter ki soğusun)
Bilgisayarın ızgarasını koyarım, hangisi daha iyi cevaplarınızı bekliyorum. (Inca INC-611 GMS Arrax diye düşünüyorum hava akımı daha fazla)
Son düzenleme: