Y Yunus Erasln Decapat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 3 4 Ağustos 2022 #1 Tam yazarken elektrikler gitti ve bilgisayarım kapandı. İçinde önemli notlar alıyordum. Nasıl kurtaracağım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
Tam yazarken elektrikler gitti ve bilgisayarım kapandı. İçinde önemli notlar alıyordum. Nasıl kurtaracağım?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 Yunus Erasln dedi: Tam yazarken elektrikler gitti ve bilgisayarım kapandı. İçinde önemli notlar alıyordum. Nasıl kurtaracağım? Genişletmek için tıkla... Text dosyası hiçbir yerde görünmüyorsa geri getirme imkanınız olduğunu sanmıyorum hocam ama belki bilen vardır.
Yunus Erasln dedi: Tam yazarken elektrikler gitti ve bilgisayarım kapandı. İçinde önemli notlar alıyordum. Nasıl kurtaracağım? Genişletmek için tıkla... Text dosyası hiçbir yerde görünmüyorsa geri getirme imkanınız olduğunu sanmıyorum hocam ama belki bilen vardır.
Y Yunus Erasln Decapat Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 3 4 Ağustos 2022 #3 K.Makise dedi: Text dosyası hiçbir yerde görünmüyorsa geri getirme imkanınız olduğunu sanmıyorum hocam ama belki bilen vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam dosya var oluşturdum ama yazarken elektirik gitti
K.Makise dedi: Text dosyası hiçbir yerde görünmüyorsa geri getirme imkanınız olduğunu sanmıyorum hocam ama belki bilen vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam dosya var oluşturdum ama yazarken elektirik gitti
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.387 Çözümler 8 4 Ağustos 2022 #4 Office (Excel, Word) gibi "oto kaydet" özelliği yok, değişiklik yapılan veriler gitmiştir.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #5 Yunus Erasln dedi: Hocam dosya var oluşturdum ama yazarken elektrik gitti. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun o zaman hocam, tekrar yazma imkanınız yok mu, özel değil ise ne yazdığınızı söyler misiniz?
Yunus Erasln dedi: Hocam dosya var oluşturdum ama yazarken elektrik gitti. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun o zaman hocam, tekrar yazma imkanınız yok mu, özel değil ise ne yazdığınızı söyler misiniz?