ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 11 Mart 2022 #1 Sistem için uygun DSDT dosyası buldum ama .txt halinde ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Anlatan bir kaynak var mı ya da anlatabilir misiniz? OpenCore. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Sistem için uygun DSDT dosyası buldum ama .txt halinde ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Anlatan bir kaynak var mı ya da anlatabilir misiniz? OpenCore.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 11 Mart 2022 #2 macOS üzerinde MaciASL ile derleme/düzenlemeleri yapabilirsiniz. Sistem nedir? Sisteminiz için uygun olduğunu düşündüğünüz SSDT/.txt nedir?
macOS üzerinde MaciASL ile derleme/düzenlemeleri yapabilirsiniz. Sistem nedir? Sisteminiz için uygun olduğunu düşündüğünüz SSDT/.txt nedir?
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 11 Mart 2022 #3 tristessehivernale dedi: macOS üzerinde MaciASL ile derleme/düzenlemeleri yapabilirsiniz. Sistem nedir? Sisteminiz için uygun olduğunu düşündüğünüz SSDT/.txt nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam DSDT'yi kullanmaktan vazgeçtim şu an bir config yaptım hata verdi. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022
tristessehivernale dedi: macOS üzerinde MaciASL ile derleme/düzenlemeleri yapabilirsiniz. Sistem nedir? Sisteminiz için uygun olduğunu düşündüğünüz SSDT/.txt nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam DSDT'yi kullanmaktan vazgeçtim şu an bir config yaptım hata verdi.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 11 Mart 2022 #4 Sistem özelliklerini ve kurmaya çalıştığın sürümü belirtir misin?