qhostted_0 Femtopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Bir TXT yazıcı arıyorum. Örneğin TXT klasöründe selam millet yazacak. Ben uygulamayı çalıştıracağım. Herhangi bir yere tıkladığımda selam millet yazsın istiyorum. Bunun için uygulama önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Bir TXT yazıcı arıyorum. Örneğin TXT klasöründe selam millet yazacak. Ben uygulamayı çalıştıracağım. Herhangi bir yere tıkladığımda selam millet yazsın istiyorum. Bunun için uygulama önerir misiniz?
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 3 Haziran 2023 #2 Bash:Panoya kopyala @echo off echo Selam Millet pause Not defterini aç, içine bunu yaz. Sonra farklı kaydet deyip uzantısını .bat olarak değiştir.
Bash:Panoya kopyala @echo off echo Selam Millet pause Not defterini aç, içine bunu yaz. Sonra farklı kaydet deyip uzantısını .bat olarak değiştir.
qhostted_0 Femtopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 Teccno dedi: Bash:Panoya kopyala @echo off. echo Selam Millet. pause. Not defterini aç, içine bunu yaz. Sonra farklı kaydet deyip uzantısını .bat olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Yok böyle değil mesela Google arama kısmına yazmak gibi.
Teccno dedi: Bash:Panoya kopyala @echo off. echo Selam Millet. pause. Not defterini aç, içine bunu yaz. Sonra farklı kaydet deyip uzantısını .bat olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Yok böyle değil mesela Google arama kısmına yazmak gibi.