İbrahim Çelik 16 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #1 RAM 32 GB SSD veya HDD modeli 1 TB Ekran kartı RTX 5060 Ti 16GB İşlemci R5 7600 Ekonomi ve İşletme ile yakından ilgilenirim. Grafik benim için çok önemli. Bunlara göre bir tycoon önerisi bekliyorum.
Ekonomi ve İşletme ile yakından ilgilenirim. Grafik benim için çok önemli. Bunlara göre bir tycoon önerisi bekliyorum.
eXcaLiBuR.2 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 274 Çözümler 3 4 Eylül 2025 #2 İbrahim Çelik 16 dedi: Ekonomi ve İşletme ile yakından ilgilenirim. Grafik benim için çok önemli. Bunlara göre bir tycoon önerisi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Cities skylines.
İbrahim Çelik 16 dedi: Ekonomi ve İşletme ile yakından ilgilenirim. Grafik benim için çok önemli. Bunlara göre bir tycoon önerisi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Cities skylines.
erensiy Femtopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #3 İbrahim Çelik 16 dedi: Ekonomi ve işletme ile yakından ilgilenirim. Grafik benim için çok önemli. Bunlara göre bir tycoon önerisi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Factori, RimWorld, Satisfactory bilindik oyunlar ama hepsi iyidir.
İbrahim Çelik 16 dedi: Ekonomi ve işletme ile yakından ilgilenirim. Grafik benim için çok önemli. Bunlara göre bir tycoon önerisi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Factori, RimWorld, Satisfactory bilindik oyunlar ama hepsi iyidir.
İbrahim Çelik 16 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #4 eXcaLiBuR.2 dedi: Cities skylines. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum hocam bayadır zaten.