Bu durumda 2 ihtimal var: Ya fanlar çok yüksek hava akışı sağlamak için sesli çalışıyor ya da kalite anlamında biraz sıkıntılı. Sonuçta 20cm fan daha düşük RPM, daha yüksek hava akışı ve daha düşük ses demek normal şartlarda.
Dark Maxima V20 F/P kasa. Kasaya ayıracak fazla bütçen varsa, daha kaliteli bir kasa alabilirsin. Sana tavsiyem önü mesh olan bir kasa tercih et, pişman etmez.
Bu kasa bana fazla hocam, p500a bile büyük mü olur acaba diye düşünüyorum. P500a veya PureBase alacağım, toz filtresi olsa hiç düşünmeden P500a alırdım. Ancak benim için hava akışı kadar toz ve sessizlikte önemli. Zaten işlemcim 5800x ama ekran kartım 1660. Oyundan çok işlemciye yük bindiren çeşitli uygulamalar kullanıyorum. Soğutucu olarakta Noctua u14s alacağım.
Gayet kaliteli bir kasa, fanlarınında sessiz olduğuna eminim. Çünkü iyi bir havalandırma için fanlar 140mm tercih edilmiş bu sebepten çok yüksek devirlere çıkması gerekmiyor. Ama üstte ve önde birer fan koyulmuş, ekstra fan almanız gerekebilir.
2 fanlı olduğunu hangi sitede gördünüz, kendi sitesinde 3 adet fanla geldiği yazıyor. Sonradan mı fan sayısını azalttılar acaba, ona göre 1 adet daha fan alacağım eğer 2 taneyse.
Type C portu olmaması nedeniyle değerlendiremeyeceğim. P500A veya PureBase 500DX alacağım, karar vermeye çalışıyorum.
2 fanlı olduğunu hangi sitede gördünüz, kendi sitesinde 3 adet fanla geldiği yazıyor. Sonradan mı fan sayısını azalttılar acaba, ona göre 1 adet daha fan alacağım eğer 2 taneyse.
Hayır, 3 tane 140mm fan ile geliyor. Önde, üstte ve arkada olmak üzere. Ama tavsiyem daha iyi havalandırma için öne bir tane daha 140mm fan eklemeni tavsiye ederim.