Type-C 3.5 mm dönüştürücü önerisi

orvos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Telefonum Xiaomi MI11T
Kulaklığım Soundmagic 11C.
Destekleyen iyi bir Type-C 3.5 mm dönüştürücü önerir misiniz? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha uygun fiyatlısını ararsan ben şunu kullanıyorum Samsung S20 FE telefonumda.

Merhaba,
Telefonum Xiaomi MI11T
Apple ürününü kullanıyorum. Hem güzel bir çevirici hem de güzel bir amfi görevi görüyor.

Apple ürününü kullanıyorum. Hem güzel bir çevirici hem de güzel bir amfi görevi görüyor.
Apple'ın 3.5 Type C dönüştürücüsü yok benim bildiğim hocam. Dediğiniz ürünün linkini yollayabilir misiniz?

Merhaba,
Telefonum Xiaomi MI11T
Ben de arıyorum şu an. 11T aldım bir ay önce. 5 senedir Mi6 kullanıyorum. Onda da 3-4 çeşit dönüştürücü kullandım. Telefon yurt dışı ve plaka sonradan kayıtlı. 11t pro düşünüyordum aslında. Kayıt dosyaları olmadığından ve şu an ekonomi belli olduğundan 11t aldım. Ya da one plus alacaktım aslında.
Type c aldığımdan telefonu pişman oldum biraz. Kaç senedir sorun çekmeme rağmen. Elimde en son baseus un L41 modelini almışım amazondan. Geçen mart ayında almıştım. Mi6 da temassızlık yapmaya başlamıştı. Hatta Mi6 girişi de yavaştan eskimişti. L41 hızlı şarj desteklemiyordu. Aslında kullanmadım hiç şarj edip kulaklık kullanırken, 1-2 defa lazım olmuştu sadece. Ugreen kablosu sarılı tek dönüştürücü olanı iyiydi. Onu kaybetmiştim. Sonradan aynısından aldım, fakat yeni versiyonu galiba, içinden kablo kırıldı. Çabuk bozuldu. Bunları KZ ZSN Pro ile kullandım.
Geçenlerde KZ ZS10 Pro X aldım. Ses kalitesi tatmin etmedi ilk başlarda. O yüzden amfili hem de 3.5 dönüştürücülü ürün soracaktım. Üsttekiler giriş seviyesi sanırım. Piyasada pek yok sanırım, kalmamış. 3.5 port olmayan telefon aldığım için pişman oldum cidden, bile bile lades olduk.

TRY 244.03 | Tip-c 3.5mm HiFi dijital kulaklık amplifikatörü Cs46L41 çip çözme DAC ses adaptörü Android için kablo Win10

Şu üründen aldım. Gelince yorum yazarım. 60TL yeni kullanıcı kuponu ile 306 tuttu. 122TL vergi, ötv de alınıyor. Çok kötü bir durum, kulaklık silikonu alacaktım kaliteli. 2 tanesi 100 küsurdu. Fakat vergi 180 tl olunca bırakmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
Gelince test edip bilgilendirmeyi unutma lütfen. Çok merak ettim ben de bu dönüştürücüyü. Çok sıkıldığım için bu durumdan direkt Samsung'un AKG markalı Type-C uçlu kulaklığını aldım. Samsung S20 FE kullanıyorum.

Hocam alttaki ayarı etkinleştiriyorum, devre dışı bırakıyorum, fakat tepki vermiyor. Yani kulaklığa ses gelmiyor.
Alttaki resimdeki ayar dışında yapmam gereken bir şey var mı?
Gelen cihazı taktığımda kendi ışığı yanıyor mavi.

Bilgisayarda ve MI 6 telefonda denedim, çalıştı. MI 6'da tam ses farkını alamadım şimdilik. Deneyince iyice yazarım. Fakat 11T telefonda görmedi cihazı.

MI 6 deneyince bir ses artışı kazandırdı. İlerleyen zamanlarda net bilgi veririm. Şu an için erken tam denemeden. Fakat 11T ile çalıştırmam lazım. Neden çalışmıyor acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_20221031_134937.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 280
  • IMG-20221031-WA0002.jpeg
    158,7 KB · Görüntüleme: 250
Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla her ses çipli dönüştürücü her telefonla çalışmıyor. Bahsettiği ayarla hiç uğraşmadım ben. Direkt taktım çalıştı. Mesela bazı dönüştürücüler S20 FE'de de çalışmıyor. Bazı çalışanlar da berbat performans veriyor. Birebir şahit oldum. O nedenle hiç riske girmeyip direkt Type-C kulaklık aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…