Type-C 3.5 mm dönüştürücü önerisi

Ürün böyledir.

Keşke baştan deseydin hocam bunları. = )) Sanırım uyum sağlamadı.

Dosya Ekleri

• IMG-20221031-WA0002.jpeg
    158,7 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
Ürün böyledir.

Keşke baştan deseydin hocam bunları. = )) Sanırım uyum sağlamadı.
Bildiğim kadarıyla bu konu açıldığında sen çoktan sipariş vermiştin. Ama bu arada denemeden de bilemezsin. iade etme hakkın vardır diye düşünüyorum. Şansını bir dene ya da en kötü satışa koyarsın 2. el olarak. Çok gıcık bir durum olduğunun da farkındayım. O nedenle Türkiye'de satılanları alıp denemek iade konusunda da kolaylık sağlıyor.

Siparişi iptal ederdik olmadı, destekleyen telefonları öğrenip, başka ürüne yönlenirdim. Her işte hayır vardır, olsun, olmadı dediğiniz gibi yaparım. Türkiye'de bu ürünlerden bulamadım. Yoksa buradan alacaktım. Type c kulaklık aklıma geldi de, kaliteli bulamamıştım KZ gibi. Hangi sitede var usb dac?

Samsung'un AKG kulaklıklarını kullanıyorum ben. Telefonumla uyumlu. Bir bak istersen telefon modelinle ilgili yorum vardır illa ki.

Samsung'un AKG kulaklıklarını kullanıyorum ben. Telefonumla uyumlu. Bir bak istersen telefon modelinle ilgili yorum vardır illa ki.
Type C olarak pek model yok sanırım kulaklık? Şu an kulaklık iyi fakat, istediğim performansı sadece o dac ile alacağım sanırım. Fakat bunu telefona göstermem lazım bir şekilde. Satıcıya yazayım bakayım, belki yol gösterir. Türkiye'de direk aldığım amfiden satan yer var mı, ben hiç göremedim araştırmama rağmen.

Otg destekleme, root ya da başka bir sorun var. Başka telefonda denedim sorunsuz çalıştı. Alttaki videodakini denedim olmadı. Bende MTP değil de dosya paylaşım yazıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…