Type-C adaptör önerisi

KeremK13

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, telefonum S20FE ve adaptör arıyorum. 1 seneye aslında telefonu değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden kararsız kaldım. Samsung'un orijinal adaptörünü alsam he pahalı hem de seneye iPhone geçme ihtimalim var o yüzden çöp oluyor o yüzden emin olamadım. Bayağı bir araştırdım ama yine tam emin olamadım. Spigen'ler Anker'ler etrafta dolanıyor ama hangileri telefona tam 25W verir bilemedim çünkü sanırsam her adaptör veriyormuş. Ayrıca Type-C kablo da almam gerekiyor onu da Ugreen 100W 1M kablosunu alacaktım ama pd imiş o Samsung'lar PPS destekliyormuymuş neymiş kafam burada karışıyor tam ne almam gerekiyor anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Apple geçeceksen direkt Apple adaptörü ve kablosu al zaten yeni modellerinde Type-C girişi bulunuyor. Hem Samsung tarafında kullanırsın hem de Apple.

Apple geçeceksen direkt Apple adaptörü ve kablosu al zaten yeni modellerinde Type-C girişi bulunuyor. Hem Samsung tarafında kullanırsın hem de Apple.
insanlar apple için çok pahalı diyorlar diğerleri daha iyi deniyor. ayrıca iphone alıp almayacağım kesin değil.

Hocam Anker ve Spigen tercih edebilirsin. Şu an F/P olarak en uygunu 45W Spigen çift çıkışlı 350TL civarına bulunabiliyor. Şahsen bende macbook ve iphone için kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…