Önerebileceğiniz Type C - Type C kablo ve Type C çıkışlı bir şarj aleti var mı? Kullandığım tüm cihazlar Type C destekli ve hızlı şarjı destekliyorlar.
Baseus Ultra Hızlı Type-C to Type C Şarj ve Data Kablosu 1 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ama 5A olduğundan daha üst bir model almanız yararınıza olabilir.
Anker PowerPort II Power Delivery USB ve USB-C 49.5W en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Baseus TZCAFS-A02 Speed PPS Hızlı Şarj C + U 30W Usb C to en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Blitzwolf da basarilidir ama getiren pek yok 3.0 kablosunu 1 senedir kullaniyorum orgulu efsane adaptorude hatta tekran siparis verdim banggod sitesinden suan gelir mi bekliyorum 1 haftayi gecti
Blitzwolf da basarilidir ama getiren pek yok 3.0 kablosunu 1 senedir kullaniyorum orgulu efsane adaptorude hatta tekran siparis verdim banggod sitesinden suan gelir mi bekliyorum 1 haftayi gecti
Blitzwolf kullandım ben bir sene civarı dışardan hiçbir hasar görmemesine rağmen bozuldu. Bu arada hem iphone için hemde type c kablosunu kullandım. Taktığım zaman telefon uyarı veriyor ve veri atması inanılmaz yavaşladı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Adöptörü hala sorunsuz çalışıyor.