Type C adaptör ve kablo önerisi

unused

Hectopat
Daha fazla  
Önerebileceğiniz Type C - Type C kablo ve Type C çıkışlı bir şarj aleti var mı? Kullandığım tüm cihazlar Type C destekli ve hızlı şarjı destekliyorlar.

Kablo olarak bu olabilir;
Ama 5A olduğundan daha üst bir model almanız yararınıza olabilir.

Adaptör olarak bu model iyidir;

Bir de böyle setler buldum;

Bütçeniz nedir?

Bütçem toplam 150-170 tl civarı, Bazeus marka ideal gibi duruyor ama hiç bilmediğim bir marka, yarı yolda bırakır mı?

Bütçem toplam 150-170 tl civarı, Bazeus marka ideal gibi duruyor ama hiç bilmediğim bir marka, yarı yolda bırakır mı?
Blitzwolf da basarilidir ama getiren pek yok 3.0 kablosunu 1 senedir kullaniyorum orgulu efsane adaptorude hatta tekran siparis verdim banggod sitesinden suan gelir mi bekliyorum 1 haftayi gecti

Blitzwolf da basarilidir ama getiren pek yok 3.0 kablosunu 1 senedir kullaniyorum orgulu efsane adaptorude hatta tekran siparis verdim banggod sitesinden suan gelir mi bekliyorum 1 haftayi gecti
Blitzwolf kullandım ben bir sene civarı dışardan hiçbir hasar görmemesine rağmen bozuldu. Bu arada hem iphone için hemde type c kablosunu kullandım. Taktığım zaman telefon uyarı veriyor ve veri atması inanılmaz yavaşladı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Adöptörü hala sorunsuz çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı