Bütçe?Herkese selamlar. Mac için Type-C ile bağlayabileceğim bir adet monitör lazım. Fazla bütçem yok olabilecek en fiyat performans ürünü olursa güzel olur. 27 inchler uygun. Oyun için olmayacak, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Herhangi HDMI çıkışlı bir monitör alıp Type-C to HDMI adaptörü kullanabilirsiniz. Zira ben öyle kullanıyorum. Type-C çıkışlı monitör bulmak baya zor.
Type-C girişli oyuncu monitörleri de var:Bolca bulunuyor aslında, ancak piyasa Gamer ürünlerle dolu maalesef...
Buradan ulaşılabilen monitörlerdir:
Monitör Fiyatları - Epey
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
Type-C girişli oyuncu monitörleri de var:
![]()
Type-C Monitör Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Type-C Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Eğer çakma "gamer" ürünlerini kastediyorsanız ona bir itirazım yok![]()
Herhangi HDMI çıkışlı bir monitör alıp Type-C to HDMI adaptörü kullanabilirsiniz. Zira ben öyle kullanıyorum. Type-C çıkışlı monitör bulmak bayağı zor.
Zamanında kendim için baktığım bir modeldi. Birçok incelemesini izledim, okudum ve hepsi olumluydu. Type-C olması, MacBook kullanıcıları için büyük avantaj tabii. Bana göre Dell'den şaşmayın.
Çok teşekkürler mutlaka değerlendireceğim bu ürünü fazlasıyla iyi gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.