Type-C destekleyen monitör tavsiyesi

fuatm

Hectopat
Herkese selamlar. Mac için Type-C ile bağlayabileceğim bir adet monitör lazım. Fazla bütçem yok olabilecek en fiyat performans ürünü olursa güzel olur. 27 inchler uygun. Oyun için olmayacak, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Herkese selamlar. Mac için Type-C ile bağlayabileceğim bir adet monitör lazım. Fazla bütçem yok olabilecek en fiyat performans ürünü olursa güzel olur. 27 inchler uygun. Oyun için olmayacak, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Bütçe?
Edit: Pardon fazla bütçem yok yazmışsınız görmedim.

Herhangi HDMI çıkışlı bir monitör alıp Type-C to HDMI adaptörü kullanabilirsiniz. Zira ben öyle kullanıyorum. Type-C çıkışlı monitör bulmak baya zor.

Type C'nin en büyük avantajı MacBook gibi cihazları tek kablo ile hem şarj etmesi, hem görüntü aktarımı hem de USB portlarını çoğaltması. Bolca bulunuyor aslında, ancak piyasa Gamer ürünlerle dolu maalesef...

Buradan ulaşılabilen monitörlerdir:

Bolca bulunuyor aslında, ancak piyasa Gamer ürünlerle dolu maalesef...
Type-C girişli oyuncu monitörleri de var:

Eğer çakma "gamer" ürünlerini kastediyorsanız ona bir itirazım yok :)

Buradan ulaşılabilen monitörlerdir:

Type-C girişli oyuncu monitörleri de var:

Eğer çakma "gamer" ürünlerini kastediyorsanız ona bir itirazım yok :)

Var ama bir Dell UltraSharp kalibresinde değil. :)

Herhangi HDMI çıkışlı bir monitör alıp Type-C to HDMI adaptörü kullanabilirsiniz. Zira ben öyle kullanıyorum. Type-C çıkışlı monitör bulmak bayağı zor.

Type-C to HDMI için bir miktar HDMI kablosu için bir miktar vermek istemedim ve bazı dönüştürücüler Wi-Fi bağlantı sorunu yaşatıyor, masamda kullanacağım dışarıdan geldiğimde tek kablo ile bağlayıp rahatça kullanabilmek istiyorum.
Zamanında kendim için baktığım bir modeldi. Birçok incelemesini izledim, okudum ve hepsi olumluydu. Type-C olması, MacBook kullanıcıları için büyük avantaj tabii. Bana göre Dell'den şaşmayın. :)

Çok teşekkürler mutlaka değerlendireceğim bu ürünü fazlasıyla iyi gözüküyor.

Çok teşekkürler mutlaka değerlendireceğim bu ürünü fazlasıyla iyi gözüküyor.

Dediğim gibi, uzun süre araştırıp çok olumlu dönütler aldığım bir modeldi. Sonunda başka bir model almak zorunda kaldım ancak yine 2K bir monitör alacak olsam, Kesinlikle Dell tercih ederdim.

Monitörün sağ yanında iki tane ve arkasında iki tane olmak üzere 4 adet USB A portu bulunuyor, Type C'den veri aktaran. Yine Type C üzerinden 65 Watt'a kadar şarj sağlayabiliyor.

Başka yerlerde daha da uyguna bulabilirsiniz belki. Yanlız dikkat edin, Dell'in bu tarz monitörleri Type C özellikli ve Type C portu olmayan şekilde iki farklı kombinasyonda satılıyor. Type C olmayan daha ucuz, bu nedenle ucuz sanıp yanlış modeli almayın. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı