Type-C destekli powerbank önerisi

bafralifatih55

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Samsun S20 Plus kullanıyorum. Bu sıralar şarjım bitip yolda şarjsız kaldığım günler oluyor. Bende bir powerbank almak istiyorum. Şarj kablomun iki ucu da Type-C. Bana bu özellikte hızlı şarj desteği olan bir powerbank önerebilir misiniz?

Teşekkürler.
Not: Bütçe 300-400TL civarında olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tip-C olan Power Bank'ler genelde input özellikli. Output olanı zor bulursunuz. Yani tip-C portu var deyip hemen almayın dediğime bakın öyle alın. Sonra telefon powerbankı şarj eder :D

Merhaba
Şu ürünlere bir bakabilir misiniz? İstedğim özellikleri filitreledim. Değerli yorumlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler.

Baseus Bipow 20W bu güzelmiş. En fazla 10 binlik al, fazlası hiç taşınmiyor.

Merhaba
Bende onu düşünüyorum. Kablosuz desteği falan da var. Ama bazı yerlerde merdiven altı gibi ürün üretiyor, sıkıntılı diye paylaşmışlar. Bir güvenlik noktasında diğerlerine göre sıkıntı açar mı bilmiyorum.

Merhaba
Bende onu düşünüyorum. Kablosuz desteği falan da var. Ama bazı yerlerde merdiven altı gibi ürün üretiyor, sıkıntılı diye paylaşmışlar. Bir güvenlik noktasında diğerlerine göre sıkıntı açar mı bilmiyorum.

Hocam o dediğiniz bütün Power Bank'lerde geçerli, hepsinde de böyle yorumlar var zaten. Yıldızı yüksek olanı alırsanız sorun çıkmaz. MediaMarkt, Teknosa ve Amazon'da satılıyor zaten 320 liraya, buralardan güvenle alabilirsiniz.

Hocam o dediğiniz bütün Power Bank'lerde geçerli, hepsinde de böyle yorumlar var zaten. Yıldızı yüksek olanı alırsanız sorun çıkmaz. MediaMarkt, Teknosa ve Amazon'da satılıyor zaten 320 liraya, buralardan güvenle alabilirsiniz.
Merhaba
Hocam Sunix PB-20 Wireless nasıl sizce. Az önce baseusta kablosuz var demişim yanlışlıkla. olmuşken kablosuz olsun düşünüyorum.

Merhaba
Hocam Sunix PB-20 Wireless nasıl sizce. Az önce Baseus'ta kablosuz var demişim yanlışlıkla. Olmuşken kablosuz olsun düşünüyorum.

Yani cebimde taşırım powerbankı kablo da taşımayim diyecekseniz alın ama çantada taşıyacaksanız zaten kablo da taşırsınız boşuna 150-200 lira fazla vermeyin bence. Baseus daha bilindik bir marka, diğerinin sadece 2 satıcısı var ve yorumu yok ben riske etmezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı