Type-C dizüstü şarj aleti bozuldu

tuzbiber

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2020
Mesajlar
22
Arkadaşlar Lenovo E15 Gen 2 sahibiyim. 5 aylık bilgisayarımın maalesef Type-C şarj aletinin girişinde biraz eğiklik olduğu için bilgisayara zor girip çıkıyor. Şu anlık şarjda bir sorun yok ama böyle kullanmaya devam edersem iyice yamulacak gibi. Yeniler de malum çok pahalı. Acaba sadece ucundaki Type-C girişini değiştirirler mi elektronikçilerde vs. Ne önerirsiniz?

Teşekkürler.

Bu arada o sarı tabaka hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Sanki o eğik olan kısımda sarı tabaka yok. Kırılmış düşmüş sanki. Eğilmesiyle bir alakası var mı dersiniz?
WhatsApp Image 2021-01-16 at 16.03.17.jpeg


WhatsApp Image 2021-01-16 at 16.03.1722.jpeg
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı