I ismet56 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #1 MacBook Air M1 bilgisayarım için basit bir Type-C dönüştürücü aldım fakat MacBook'ta çalışmıyor. Sorun nedir? Sürüm: macOS Monterey Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2021
MacBook Air M1 bilgisayarım için basit bir Type-C dönüştürücü aldım fakat MacBook'ta çalışmıyor. Sorun nedir? Sürüm: macOS Monterey
2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 10 Aralık 2021 #2 Yazılımsal bir sorun olacağını düşünmüyorum. Aldığınız dönüştürücü cihaza uyumsuz olabilir. Artı 0 Eksi
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 10 Aralık 2021 #3 Apple MacBook Air gibi cihaza basit bir dönüştürücü yakışıyor mu(?!) Artı 0 Eksi
SamedDX Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 711 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2021 #4 ismet56 dedi: MacBook Air M1 bilgisayarım için basit bir Type-C dönüştürücü aldım fakat MacBook'ta çalışmıyor. Sorun nedir? Sürüm: macOS Monterey Genişletmek için tıkla... Bir sürüm notunda şunu okumuştum, bazı Type-C Hub'ların cihaza hasar verilmesi önlendi diye bir ibare vardı. Cihaz kendini koruyor olabilir. Artı 0 Eksi
ismet56 dedi: MacBook Air M1 bilgisayarım için basit bir Type-C dönüştürücü aldım fakat MacBook'ta çalışmıyor. Sorun nedir? Sürüm: macOS Monterey Genişletmek için tıkla... Bir sürüm notunda şunu okumuştum, bazı Type-C Hub'ların cihaza hasar verilmesi önlendi diye bir ibare vardı. Cihaz kendini koruyor olabilir.
KS KS I ismet56 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #5 The Anorak dedi: Apple MacBook Air gibi cihaza basit bir dönüştürücü yakışıyor mu(?!) Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bir dönüştürücüye sizin gibi o kadar para bayılamam (!) Artı 0 Eksi
The Anorak dedi: Apple MacBook Air gibi cihaza basit bir dönüştürücü yakışıyor mu(?!) Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın bir dönüştürücüye sizin gibi o kadar para bayılamam (!)