Mustafa Çakmakkk Kilopat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 Yeni bir ASUS laptop alacağım. (TUF serisi)bu laptopta bulunan Type-C girişine kulaklık takarak ses ve mikrofon kullanabilir miyim? Laptopla beraber almak istediğim kulaklık Type-C çıkışlı.
Yeni bir ASUS laptop alacağım. (TUF serisi)bu laptopta bulunan Type-C girişine kulaklık takarak ses ve mikrofon kullanabilir miyim? Laptopla beraber almak istediğim kulaklık Type-C çıkışlı.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 6 Ekim 2021 #2 Evet kullanabilirsiniz. MSI laptopumda sorunsuz kullandım. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Mustafa Çakmakkk Kilopat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #3 Recep Baltaş dedi: Evet kullanabilirsiniz. MSI laptopumda sorunsuz kullandım. Genişletmek için tıkla... Hayır, hayır bunu tartışmamız gerekiyordu çok hızlı oldu. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Evet kullanabilirsiniz. MSI laptopumda sorunsuz kullandım. Genişletmek için tıkla... Hayır, hayır bunu tartışmamız gerekiyordu çok hızlı oldu. Teşekkür ederim.
RaMCHoMaNia Centipat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 192 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #4 O paraya başka bişey alınırdı acele etme Artı 0 Eksi
KS KS Mustafa Çakmakkk Kilopat Katılım 7 Mart 2017 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #5 RaMCHoMaNia dedi: O paraya başka bişey alınırdı acele etme Genişletmek için tıkla... Daha ne alacağımı bile duymadın Artı 0 Eksi
RaMCHoMaNia dedi: O paraya başka bişey alınırdı acele etme Genişletmek için tıkla... Daha ne alacağımı bile duymadın
RaMCHoMaNia Centipat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 192 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #6 Mustafa Çakmakkk dedi: Daha ne alacağımı bile duymadın Genişletmek için tıkla... Kulaklık Artı 0 Eksi