Type-C girişli laptop HDMI girişli monitor nasıl kullanılır?

frodos

Kilopat
Merhaba,

Monster Tulpar 21.5 serisi laptop kullanmaktayım. Monitor BenQ Zowie XL2411p kullanıyorum. Laptopdan yuksek Hz almak ıcın Type-C baglantı yapmam gerekiyor.

- Pusat Type-C/DP Kablo | Monster Notebook marka donusturu aldım fakat monitörüm HDMI gırısı yer alıyor sadece.

Bunun ıcın acil donusturu ihtiyacım var cok aradım ama bulamadım. DP to HDMI. DisplayPort tarafı erkek HDMI tarafı dişi olacak.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olabılırsenız cok sevırım.

Neden direkt HDMI kullanmıyorsunuz? Laptopun HDMI portu var, monitörün de var. HDMI to DP zaten sağlıklı değil pek çünkü ayrı sinyaller.

Neden direkt HDMI kullanmıyorsunuz? Laptopun HDMI portu var, monitörün de var. HDMI to DP zaten sağlıklı değil pek çünkü ayrı sinyaller.

FPS olarak dusuk veriyor HDMI 60'dan fazla vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Monitor bu degil bunun 144'luk olani. Sadece HDMI girisi var.

Burada Bir dönüştürücü var istediğin gibi.

Maalesef giris DP cikis HDMI olacak. Bu tam tersi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitor bu degil bunun 144'luk olani. Sadece HDMI girisi var.

O zaman kablonuz yanlış çünkü dediğim gibi DP to HDMI gibi bir işi kurtarmaz. Sadece HDMI var ise ve bu monitör 144Hz ise bu HDMI portu mecbur verecek yoksa neden üretilsin. Minimum HDMI 1.4 destekli yeni bir normal HDMI kablosu alın. Laptop HDMI portu 2.1 destekli zaten:

1X HDMI 2.1 portu (HDCP desteği) (4K @ 60Hz / 2K @ 120Hz)

DP yuksek Hz destegı verıyor maalesef.

HDMI ıle baglandıgımda Hz olarak dusuk alıyorum. Laptopumda hem HDMI hem de DP gırısı var. HDMI da dusuk DP de yuksek verıyor. Fakat monıtor sadece HDMI'ı desteklıyor. Bu yuzde DP giriş HDMI cıkıs olan ürün bulmam gerekıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…