Zafername Femtopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 İyi günler arkadaşlar. Type-C girişi olan laptopuma çevirici kullanarak kullanarak kulaklık taksam çalışır mı?
İyi günler arkadaşlar. Type-C girişi olan laptopuma çevirici kullanarak kullanarak kulaklık taksam çalışır mı?
L llVeteran Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #2 Evet telefonda bile çalışıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Zafername Femtopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #3 telefonda çalıştığını biliyorum biraz pahalı bir aparat emin olmadan almamak istedim mikrofon seslerini temiz iletir mi diye Artı 0 Eksi
telefonda çalıştığını biliyorum biraz pahalı bir aparat emin olmadan almamak istedim mikrofon seslerini temiz iletir mi diye
beaher0n Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #4 llVeteran dedi: Evet telefonda bile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çevirici kullanarak takmadığım şey yok benim laptoptaki type-c girişine. Artı 0 Eksi
llVeteran dedi: Evet telefonda bile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Çevirici kullanarak takmadığım şey yok benim laptoptaki type-c girişine.
KS KS Zafername Femtopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #5 beaher0n dedi: Çevirici kullanarak takmadığım şey yok benim laptoptaki type-c girişine. Genişletmek için tıkla... msi gl65 leopard model cihazımda da işe yarar mı sizce ? Artı 0 Eksi
beaher0n dedi: Çevirici kullanarak takmadığım şey yok benim laptoptaki type-c girişine. Genişletmek için tıkla... msi gl65 leopard model cihazımda da işe yarar mı sizce ?