Type-C girişli telefona EarPods Type-C alınırsa sorun yaşanır mı?

hudrikerem

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Android telefonum var Type-C girişli. Eğer EarPods Type-C alırsam sorun yaşar mıyım? Çünkü telefonun jak girişi de bulunuyor. Dönüştürücü alıp jak girişine mi takmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Android telefonum var Type-C girişli. Eğer EarPods Type-C alırsam sorun yaşar mıyım? Çünkü telefonun jak girişi de bulunuyor. Dönüştürücü alıp jak girişine mi takmalıyım?
Telefonda jak soketi varsa type-c soketinde ses desteği olmama ihtimali var, bundan emin olmadan almayın bence. Modelini yazarsanız elimden geldiğince öğrenmeye çalışırım.

Telefonda jak soketi varsa type-c soketinde ses desteği olmama ihtimali var, bundan emin olmadan almayın bence. Modelini yazarsanız elimden geldiğince öğrenmeye çalışırım.
Kusura bakmayın biraz geç yazıyorum ama telefonumun modeli Realme 9 Pro RMX3472 Global. Ben de sizin gibi düşünmüştüm, eğer jak koydularsa type-c'den ses vermiyor olabilir diye. Araştırdım fakat bu telefona ilişkin bilgi bulamadım. Diğer Realme telefonlarında OTG özelliği açılınca ses verdiğini söylüyorlar.

USB ses desteği varsa kullanırsınız. %99.9 vardır zaten.
Emin olamadım. Earpods'un Type-C versionu 300TL daha ucuz. İade ile uğraşmak istemiyorum pek.

Paylaşmayı unutmuşum. Realme destek tarafından gelen cevap Realme 9 Pro cihazlarda Type-C ses desteği olmadığı yönünde.

Screenshot_2024-10-12-00-39-43-41_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı