A ademsadik Megapat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Notebookta Type-C kablo üzerinden görüntü aktarımı ve şarjı aynı anda kullanıyordum. Kablo bozuldu. Nasıl bir özellikte kablo almam gerekiyor. Yardıma ihtiyacım var.
Merhaba, Notebookta Type-C kablo üzerinden görüntü aktarımı ve şarjı aynı anda kullanıyordum. Kablo bozuldu. Nasıl bir özellikte kablo almam gerekiyor. Yardıma ihtiyacım var.
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 7 18 Temmuz 2023 #2 USB 10Gbps kablo yeterli, 20Gbps olanı da var ama gereksiz. Sadece şarj ve data kablosu olanlar görüntü aktarmıyor. Ben MacBook için aşağıdakini kullanıyorum. Amazon.com.tr
USB 10Gbps kablo yeterli, 20Gbps olanı da var ama gereksiz. Sadece şarj ve data kablosu olanlar görüntü aktarmıyor. Ben MacBook için aşağıdakini kullanıyorum. Amazon.com.tr
A ademsadik Megapat Katılım 10 Haziran 2015 Mesajlar 124 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 @Tarikuc Teşekkür ederim.